bolikoz Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 ТВ-то е самсунг и е на 2 години. От време има следния проблем - на синьо в горен и долен ляв ъгъл се появява червено оцветяване - на снимката личи много ясно. Според вас проблема само до намагнитване ли е , пробвах да го гася от тока за през нощта - да заработи вградената система за размагнитване и нищо не стана. Ако не е просто намагнитване, какво може да е? Не ми се дава на сервиз, че ще стане сложно - огромен е. Нещо с бобини - всякакво инфо ще ми е полезно Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 ТВ-то е самсунг и е на 2 години. От време има следния проблем - на синьо в горен и долен ляв ъгъл се появява червено оцветяване - на снимката личи много ясно. Според вас проблема само до намагнитване ли е , пробвах да го гася от тока за през нощта - да заработи вградената система за размагнитване и нищо не стана. Ако не е просто намагнитване, какво може да е? Не ми се дава на сервиз, че ще стане сложно - огромен е. Нещо с бобини - всякакво инфо ще ми е полезно Мерси Колега, да нямаш наблизо тонколона или нещо с магнит....на мен колоната като ми е близо до ТВ-то и так асе получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolikoz Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 мерси, но не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.