Eagle Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Преди имаше такава тема,но вече линковете ги няма.Помогнете.Искам някакав код за Battel.net,а и много ще ви бъда благодарен ако ми кажете и как се използва.Благодаря предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 mi to i az tarsq ama nqma koi da mi dade taka 4e pi4 are kato ti go dadat da mi go prati6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 http://warez.ru/invision/index.php?showtop...692&hl=diablo+2 Код няма тази игра кодове няма, цд кей да имаш предвид? Такива теми има много просто пиши в search:DIABLO 2 и се рови там... ето ти още една тема http://warez.ru/invision/index.php?showtop...692&hl=diablo+2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Хьмм ми аз имам 2-3 CD key-a и такмо отказвам DIABLOто,така че ще ти дам един.Ето го: Diablo 2 CD key: GDR6R2JKCM97N9KC Diablo 2 LOD CD key: 6MB4H9C7PGCTKVV2 Да знаеш, че от време на време ще е зает, щото сам го взел от една зала , ама това се случва рядко, а колкото до мен-СПОКО аз имам о6те 2 CD key-a, няма да го използвам, ако имаш проблем пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Хьмм ми аз имам 2-3 CD key-a и такмо отказвам DIABLOто,така че ще ти дам един.Ето го: Diablo 2 CD key: GDR6R2JKCM97N9KC Diablo 2 LOD CD key: 6MB4H9C7PGCTKVV2 Да знаеш, че от време на време ще е зает, щото сам го взел от една зала , ама това се случва рядко, а колкото до мен-СПОКО аз имам о6те 2 CD key-a, няма да го използвам, ако имаш проблем пиши Да му ги беше дал на ПМ. Сега ще е зает дълго, а представи си, че някой администратор си види CD-KEY-я тук ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 При налична тема се пише в нея за да не се разхвърлят нещата излишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.