juji Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Абсолютно съм ЗА!!! Идеалната връзка за млад човек...боц и беж... Разбира се, женското съсловие(или поне по-голямата му част) няма да се съгласи с мен, но от мъжка гледна точка смятам че е идеално. Невинаги се получава, естествено, пък и си има някои негативни страни, но секса най-често е качествен и не води до емоционални ангажименти...СУПЕР!!! <{POST_SNAPBACK}> Разбира се, че е идеално Особено като се има предвид кои са трите любими цветя на мъжа-омайниче, мушкато и бегония Всичко е о.к., но не мисля, че сексът за една нощ може да е качествен... Страстен, да, но качествен...освен, ако нощта не е някъде над двайсетина часа, но тогава пак няма да е заради прекалено дългия маратон... @snejko, мъжете са много лесни, когато става въпрос за нещо ново...и не очаквай някой от тях да те разбере наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 хм ако си нямам момиче и след употреба на алкохол е възможно и да стане такъв гаф иначе тц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.