velvet_underground Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Какво мислите за сексът за една нощ,било то с непознат/а или с приятел/ка?Мислите ли че е нормално и мислите ли,че във втория случаи/с приятел/ка/ би могъл да развали отношенията ви? Аз съм за за тази история Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Protiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 A mi az sam pravil taka ama s bif6oto gadje,ne si razvalihme otno6eniqta s neiq.Ama to taka sa slu4i 4e piinahme malko i reshihme da sa ..... i dvamata behme dovolni Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 A mi az sam pravil taka ama s bif6oto gadje,ne si razvalihme otno6eniqta s neiq.Ama to taka sa slu4i 4e piinahme malko i reshihme da sa ..... i dvamata behme dovolni хехех...а искаш съвети за запознаства с момичета а?? Твърдо за! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Не бих спал с непозната. С приятелка по-може. Не вярвам това да развали отношенията ни, напротив, аз бих я чувствал още по-близка. За нея не знам. Пък кой знае, може от one night stand да се стигне до a couple of nights stand После a few nights in a row stand и така нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 аз бих спал с непозната. но при положение че сме примерно на купон и сме пийнали. иначе не бих. а с приятелка е нещо много хубаво. тъкмо ще се сближите още повече, а пък тогава ще можете наистина винаги да "разчитате" един на друг, и както каза колегата Zerghathul така винаги ще имаш на разположение човек, който ще "поеме" мъките ти и няма да ти иска пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 аз съм за Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 и както каза колегата Zerghathul така винаги ще имаш на разположение човек, който ще "поеме" мъките ти и няма да ти иска пари Aaaaa!! Това никъде не съм го казвал! Идеята ми беше, че е възможно този one night stand да прерастне във връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 ахаа, начи така, да след като го прочетох пак от твоята гледна точка, наистина е така, може да прерастне във връзка, но и моето е добро предложение. една любовница, катоп по филмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 Хмм,аз доколкото съм забелязал този вид секс с приятелка не води до сериозна връзка,даже понакога до лоши неща.Но всичко е възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Велвет, до колкото разбрах от предишни твои постове, ти си имаш приятелка, и то вече сте доста време заедно. Би ли си позволил да преспиш с друго момиче, било то и за една нощ? Би ли споделил с гаджето си, ако ти се прииска да го направиш? Въобще какво мислиш за "либералните" връзки - и двамата да се срещате и с други хора, включително и да правите секс с други? Не приемай въпросите ми като нападка! Просто се интересувам, защото съм ги задавал на себе си много пъти и ми се иска да разбера мнението на други момчета. Пък ти ми се струваш готин пич, затова се обръщам към теб (споко, хетеро съм ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 хавата за споделянето-ами споделял съм и такива неща,но честно казано не бих го направил.Де да знам,не ми стиска или нещо такова.Кой знаеА за тези либерални връзки-хем ми се струват хубави,хем лоши,по-скоро за тях трябва да каже някой,който ги практикува Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 споделял съм и такива неща Тя как реагира? Ако ти каже, че няма нищо против да преспиш с друга, как ще го приемеш? Че не и пука за теб, или че толкова те обича, че не иска да те ограничава по какъвто и да било начин и иска да си щастлив? Ти как би се чувствал , ако стане обратното - тя да ти каже, че има някой друг, с който иска да преспи, нищо сериозно, само секс? Сори за кръстосания разпит, ако ти е неприятно няма да питам повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 МИ нормално си реагира)По другите два въпроса и представа си нямам.Като ми дойде на главата ще си кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
an2 Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Seksut za edna no6t e "kratka vruzka"-bez obvurzvane,niama izli6ni obe6tania i o4akvania-prosto edna krasiva ve4er izpulnena s emocii i strast.Seksut s nepoznat e vurhoven -pravi6 go,za6toto taka iska6.niama ni6to lo6o v tova da poiska6 da bude6 s niakoi "samo tazi no6t" Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Аз сьм ЗА и понякога стават такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Аз по принцип нямам нищо против, но не бих Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Аз лично не харесвам много one-night-stand-хави,но понякога действат ободряващо.Не знам,според мен е по-приемливо да правиш секс с непознат,отколкото с приятел.Най-малкото,защото има повече адреналин.Правила съм секс с приятел и ви казвам,че за мен изходите са два-или повече да не можете да се погледнете в очите или да станете гаджета...Според мен... А колкото до либералните връзки-харесвам ги като идея,но аз лично не мога да ги реализирам,много съм ревнива.Но отстрани погледнато са готини,само че трябва да смел или недосатъчно влюбен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Twyrdo Za ! Oduvolstwie samo za 1 no6t stava, samo za trypkata... No pove4e ni6to ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 21, 2004 Author Share Posted June 21, 2004 И аз отново да се включа.За мен основната идея на уан найт стенд-а е единствено и само чукане/съжалявам за израза,но аз така го разбирам/.С непознат си е ок/макар че не ми се е случвало/,защото не си обвързан по никакъв начин с този човек.А с приятели вече става завързана работата.В този случай според мен от решаващо значение е до каква степен са освободени тези хора.Защото се случва да правиш секс с накой приятел/ка и след това ако не на следващиа ден,то в най-скоро време се отдалечавате един от друг.А може и просто да си правите секс и след това всичко да е ок.Нали знаете-хора всякакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Da spish s nqkoi za 1 nosht s poznata ili s priqtelka ne e losho. Moje bi trqbva da se razberete za sled tova kakvi shte sa vi otnosheniqta, za da nqma oburkvane v nqkoi ot dvamata. Tova e moq nachin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 tvardo za ednokratniq sex s nepoznati oba4e rqdko se polu4ava kakto trqbva , pone moq opit e takav oba4e kogato se polu4i koli4estvata adreanalin sa neveroqtni i trqbva da se ima v predvid 4e vsi4ko v golemi dozi e vredno ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Според мен сексът не е само адреналин. МОже да е страхотно с непозната, не знам, не съм пробвал. А и не знам дали ще ми хареса, защото както каза Велвет, това си е чукане. А на моята все още романтична и непокварена душица тази дума хич не и допада. Е, айде да не е непокварена, ама е романтична все още Затова мисля, че е по-хубаво да е с приятелка. Пак казвам, може да греша - ако ми се отдаде възможност да любя непозната, ще го направя, в името на науката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foho Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 az sum tvurdo za sex-a za edna no6t ... qko e mn Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Твърдо против!!...аз съм пенсионер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.