mars79 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Трябват ми основно басови високоговорители. Да не са скъсани и да не стържат. Диеметър 20 см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roda70 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Трябват ми основно басови високоговорители. Да не са скъсани и да не стържат. Диеметър 20 см. Имам 2 германски трилентови тонколони,вадят много качествен звук-100лв двете От Пловдив съм roda70@abv.bg тел.0878242155 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delcho Dikov Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Здравей Аз мога да ти предложа 2 възможности: 1- 2 тонколони които са с 8"-ови говорители,които ти търсиш и професионални високочестотни говорители.Колоните съм си ги правил аз и бих оставил съседите да ти разправят повече за тях (в кръга на шегата разбира се).Използвал съм ПДЧ 18мм ,вътре има демпваща вата.Кутиите са с терминали(тип врътки).Използвал съм идеята от едни колони ТОНАКС с точните размери за обема. 2- Мога да ти дам и само говорителите които са ето тези: http://psytrancer23.snimka.bg/radio-amateur/speaker.540192.20968969 Първия вариант ти предлагам за 80 лв а само говорителите за 50 лв Разбираме се ,пробваш и предценяваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.