Jump to content
BulForum.com

sedmiklasnici

Psihara^^

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

логично е тези, които имат големи мераци за хубава гимназия да са се подготвили добре на всички произведения. темата е лесна и мисля, че тази година оценките ще са високи. айде да им е честито. поне кпокрай тях ние не учим:)

логично е тези, които имат големи мераци за хубава гимназия да са се подготвили добре на всички произведения.

Vupreki 4e sum v gore-dolu elitna gimnaziq, na izpita v 7-mi klas otidoh s 2 nenau4eni proizvedeniq.

Vupreki 4e sum v gore-dolu elitna gimnaziq, na izpita v 7-mi klas otidoh s 2 nenau4eni proizvedeniq.

аз уча в съседната на твоята гимназия и бях си научил всички произведения. голям риск си е било твоето. аз не бих си го позволил, защото приемането ми в елитна гимназия означаваше много за мен. но май вече не чак толкова. на всички, които им предстои подобен изпит в следващите години, ще ги посъветвам да си учат темите, щото не се знае скапаният журналист коя тема ще изтегли!

аз уча в съседната на твоята гимназия и бях си научил всички произведения. голям риск си е било твоето. аз не бих си го позволил, защото приемането ми в елитна гимназия означаваше много за мен. но май вече не чак толкова. на всички, които им предстои подобен изпит в следващите години, ще ги посъветвам да си учат темите, щото не се знае скапаният журналист коя тема ще изтегли!

na6ta tema s chicatillo ni e tegli edno momi4e ot zalata tam

twa be6e edinstvenata tema ot vsi4kite 50-60 koqto znaeh i imah 4! :) [nai visoko postijenie po bg] ama nie nali otivahme s 1 predmet i kakto kazah olimpaida rulz[matematika do nacionalen krug direk6un s 5.50!]

napalno sam saglasen!!!

Moeto be6e 4ist kusmet - no pak, izkarah 5.75, taka 4e sum dovolna :).

Tazgodi6nata tema e leko zabutana, da ne govorim, 4e "Edna Bulgurka" po4na da se pada prez 1-2 godini i ne se znae koi e u4il za neq i koi - ne.

E mamka vi vie ste dobre. Na men mi se padna Maminoto da go eba. Tva beshe edinstvenata tema koiato niamah shtoto za kvo da ia ucha kato v nachaloto hich ne mojeh da gi pisha i tia za nishto ne stavashe. Krivo liavo napisah neshto i zaradi literaturata vleznah ebati...

...ebati veche izleznah...

qsno... temata rqpa da qde s taq det ni se be6e padnala na naze :) pak po tunkiq led sa minali.. daje i da ne sa u4eni razni tezi po teq glavi i da napi6i6 4e turcite sa gadni kopeleta i babata e pi4 i 6a prai huu za vsi4ki s malko lukumi pak 6a izkara6 4.50 :) :D :woot

колко яко ми падна на мен Ангелинката. мамка и мръсна, това ми е най-омразното произведение! не мога да я трая тая пача, а оня селяндур вместо да я прасне още като я види, той ще ми реве при овцете! селска му работа! но зааради тази кучка аз изкарах 5.75 и влязох в "елитно" училище. да му имам и елита, ма това е друг въпрос!

emi na mene mi se padna"po jicata"...qka proizvedenie s "tapo zadadena tema"...ama ina4e napisah 9 stranici,izkarah 5.250-i eto me v "elitno u4ili6te":)

На мен се падна Ангелинка, ама точно преди изпита реших да прочета някоя тема и същата взе че се падна :wir .

Тая тема си е супер. Като кандидатствах аз изтеглиха тъпата Ангелинка дето нищо не бях чел за нея, но все пак 4,50 B) Направо съм горд със себе си :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...