Jump to content
BulForum.com

Продавам 2бр хардове HITACHI Deskstar 320 Gb

Recommended Posts

Продавам 2 бр хард дискове HITACHI Deskstar 320 Gb model HDP725032GLA360.

Това са на 7200обр/мин, SATA дискове. Двата диска са идинтични като модел и могат при желание да се вържат в RAID. Единият съм го ползвал като beckup на другият, но и двата са били на домашна машина, като не е ползвана за торенти.
Дисковете се намират в Пловдив и при желание могат да се тестват от купувача с какъвто софтуер той пожелае за състоянието им - при мен са работели около 1,5г без никакви проблеми.

Цена 2 бр х 60 лв

за коментари и пазарлъци - Атанас ...

Здравей,

Интересувам се от единия диск, но при много голям коментар на цената. Какво може да измислим?

Поздрави

Аз имам интерес към другия хард диск , но също с коментар по цената.Поздрави

В отговор на по-горните постове ... ако имате предложения просто ги казвайте, а не някакви разтегливи понятия като "сериозен коментар по цената" ... моето сериозно намаление е 5 лв :rolleyes: за "мераклиите"

Цената е такава за хора, които искат да ги вземат двата, понеже са подходящи за RAID масив. В противен случай има и магазини за по 60лв за 500Гб с гаранция , а може и бонус да Ви дадат :lol: просто си вземате от тези - явно аз няма как да съм им конкурент, понеже на мен същите тези хора ми ги дават с 30-40 % по-висока цена и изобщо като говорите за подобни цени, защо изобщо си губите времето да търсите и пишете във форума ?? Никога не съм търсил най-ниската цена, когато става въпрос за надежността на информацията ми. Тези които го правят трябва да се замислят дали дори и едно инсталиране на Вин не струва повече от 10-15-20лв или Вие това сами си го правите и нищо не Ви струва ? :rolleyes:

За наистина заинтерисованите цената е 55 лв/брой.

В отговор на по-горните постове ... ако имате предложения просто ги казвайте, а не някакви разтегливи понятия като "сериозен коментар по цената" ... моето сериозно намаление е 5 лв :rolleyes: за "мераклиите"

Цената е такава за хора, които искат да ги вземат двата, понеже са подходящи за RAID масив. В противен случай има и магазини за по 60лв за 500Гб с гаранция , а може и бонус да Ви дадат :lol: просто си вземате от тези - явно аз няма как да съм им конкурент, понеже на мен същите тези хора ми ги дават с 30-40 % по-висока цена и изобщо като говорите за подобни цени, защо изобщо си губите времето да търсите и пишете във форума ?? Никога не съм търсил най-ниската цена, когато става въпрос за надежността на информацията ми. Тези които го правят трябва да се замислят дали дори и едно инсталиране на Вин не струва повече от 10-15-20лв или Вие това сами си го правите и нищо не Ви струва ? :rolleyes:

За наистина заинтерисованите цената е 55 лв/брой.

Тези пари които искаш на хардовете просто не са РЕАЛНИ и надали някои би ти ги дал.Аз лично повече нямам интерес към единия от дисковете при това положение.Вземи малко поразгледаи цени в Ера(които според мен са абсолютно корекни към клиентите си и си спазват гаранциите) за да добиеш реална представа за пазара.Поздрави

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...