Sothbiss Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Става въпрос за ул. "Кукуш". Голям зор. n3 и angelsoft нямат покритие. Звънях на cooolbox, но ми казаха, че могат да ми обработят заявката чак към края на октомври, защото имало голям наплив и така както гледам добрите доставчици свършиха. Предложете вариант за интернет за 20 лева. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Става въпрос за ул. "Кукуш". Голям зор. n3 и angelsoft нямат покритие. Звънях на cooolbox, но ми казаха, че могат да ми обработят заявката чак към края на октомври, защото имало голям наплив и така както гледам добрите доставчици свършиха. Предложете вариант за интернет за 20 лева. Благодаря предварително EK LAN , освен тях и Визио ако имаш, не виждам какъв друг може да се пусне. Нещо на модем, както и БТК тотално отпадат като варианти, поне за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 EK LAN , освен тях и Визио ако имаш, не виждам какъв друг може да се пусне. Нещо на модем, както и БТК тотално отпадат като варианти, поне за мен. EK LAN a.k.a. близуууу с тия техни изисквания за договор от 18 месеца, както и задължителна кабелна могат да ми направят.... БТК ползвам вкъщи, не искам и други да страдат плюс това те искат стационарен телефон. Визио и аз преди малко се сетих, звъннах им, имат покрите, сега остава някой от този района да каже дали не се плачевно зле и да се пуска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.