RaptoR Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Само да спомена - на Жан Жорес, на първи етаж - не чувам колите по улицата. Самият аз с толкова опит не вярвах, че ще сътвори такава изолация. За топлинна да не говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Искам някой да дойде да ми сложи комарник (на ролка) на единия прозорец и да погледне един малък ремонт на другия.Има ли смисъл да пробвам момчето, което препоръчвате по-горе или да звъня на първата голяма фирма с по-голям ресурс да идват? Идеята ми е, че ремонта и поръчката са малки, та не знам дали малка фирма изобщо ще иска да се занимава, докато големите теоритично имат повече хора, та може и да дойдат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Здравейте, искам да направя една проверка, моля ви за впечатления, чисто доколко нещата са реални. В офиса дойде фирма, която прегради едно голямо помещение, профил, който е алуминиев, единично стъкло, не особено добро изпълнение. Става въпрос за 24.3кв.м - 160лв на кв.м. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Някой има ли впечатления от стъклопакетите с вградени алуминиеви щори? Те са на вид като стандартните алуминиевите щори, които се слагат зад прозореца, но са вградени в стъклопакета и се водят без поддръжка защото не се прашат и се отварят затварят с някакъв магните ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Здравейте, искам да си затворя терасата и съответно ми трябва "читав" човек да свърши работата качествено. Ако някой е доволен от човек/фирма ще се радвам да сподели, може и на лично, да не правим реклами . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.