Skid Row Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Здравейте, търся да купя някакъв FM-трансмитер за кола поддържащ USB, както и слушалков вход, за евентуално включване на MP3-ка към него. Необходимо също така е бъдещия продавач да се съгласи да го прати по куриер. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Сега ако кажеш и от кой град си и дали ще поемеш пътните разноски, няма да е зле, че да знаят хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skid Row Posted September 26, 2010 Author Share Posted September 26, 2010 Свищов. Разбира се, че ще ги поема, забравих да уточня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Интересно в Свищов не се ли продават такива трансмитери... Както и да е....В началото на годината купих един такъв от Метро (мисля, че струваше 20 и нещо лева). Пуснах го 2 пъти в колата, колкото да видя как работи и дотам...оказа се, че не обичам да слушам музика, докато карам и от тогава си седи в една кутийка в жабката. По тази причина си е като нов, има си и дистанционно. Даже съм го забравил как изглеждаше, но май беше като модела от долната снимка. С чупещо се рамо е, има слот за SD карти, както и USB слот. От тези 2 слота може да чете директно МР3-ки, като помни мястото на песента ако го го изключиш по средата. Има и вход за външни аудио устройства. На дисплея също излиза и честотата на излъчване, която може да настроиш стъпково така, че да не ти се засича с някоя радиостанция например. Тъй като пътните сигурно ще ти излезнат около 4-5 лв....мисля, че ако аз сложа цена от 10 лв., до теб би трябвало да стигне за 14-15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.