black_ice Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Здравейте колеги! Имам един въпрос. Дали знаете магазин в който се продава оранжина - говоря за това - http://www.regal.bg/...x250_337899.jpg А също така и ако знаете някъде да се продава брик. Надявам се някой да знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Виждал съм в Мега Марина и в Лекси на Пещерско шосе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 И в Сани го продават, ако не ме лъже паметта! Но определно в Мега Марина го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 И в Сани го продават, ако не ме лъже паметта! Но определно в Мега Марина го има. Благодаря и на двама ви за инфото, ще проверя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 И в Сани го продават, ако не ме лъже паметта! Но определно в Мега Марина го има. Проверих и в Мега Марина,в Лекси (даже и не бяха чували), Сани, за съжеление няма. Но търсенето продължава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Да взема да ти донеса от Босна Само дето тука е бая скъпа - към 2.50+ 1.5 литра... бррр. Midex edit: Или направо да си поръча от Китай, щото китайците правят всичко, дето се сетиш, че и го доставят безплатно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.