Fibaman Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9VMxP_GstP8 http://www.youtube.com/watch?v=keyaQIpJmr8 Минимални изисквания: OS: Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / 7 (SP1) Processor: Intel Pentium IV 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3800+ 2.4 GHz RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7) Video card: NVidia GeForce 8800 / GeForce GT 220 / ATI Radeon X1900 VRAM: 256 MB HDD: 14 GB По коментари из торенти чета, че се появяват проблеми при инсталацията, а и след това, бъгове и други работи. При мен се получи, че в края на инсталацията постоянно ми даваше да инсталирам ДиректХ. И да го качиш и да откажеш, пак ти го изкарва и така до безкрая. Варианта с Ctrl + Alt + Del при мен проработи и мога да кажа като 1-во впечатление, че играта е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 А според мен е конзолна простотия тип Devil may cry, God of war + Prototype. Супер безмислена... или както видях в един форум да пишат за играта игра с хубави есплозии, които са повече от необходимото. Нямаш ясна идея защо правиш нещата, но играеш, защото си добър демон, който наритва задниците на лошите демони. Абе нещо като трансформърс, хеллбой и Чък норис в едно). Преведено, че беше на английски. А на мен иначе ми стигнаха 2 геймплей клипчета, за да ме откажат да я свалям. Просто не е мой стил. ( http://www.youtube.com/watch?v=9raAYiiXZn4 ) За малко геймплей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Играя я от 2-3 дни. Тъкмо убих Тиамат и продължавам смело. Мога да кажа, че играта е много завладяваща, с прекрасна графика и много динамичен геймплей. Направо ме върна във времената на Soulreaver. Конзолна е, но за разлика от доста други е портната добре. Управлението с клавиатура и мишка се получава добре. Като цяло - 8/10 от мен. Чудесен начин да убиеш време, ако не ти се занимава с гриндене на некромансер в дуалбокс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 И аз тамън убих Тиамат. И аз съм много доволен. Яко газинг! Има яки комбота и меч с размерите на малка държава. Какво повече ти трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Я кажете като сте стигнали Тиамат, аз нещо зациклих по пътя за първия гардиан. точно след като демончето ти дава да търгуваш с души стигам до врата която по напред отворих с рога, ама сега не работи, до нея има дупка ама след малко изкачване някакъв странен червен кристал ми пречи да ходя нагоре Я кажете какво съм проспал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 30, 2010 Author Share Posted September 30, 2010 Тук има малки подсказки за нивата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Я кажете като сте стигнали Тиамат, аз нещо зациклих по пътя за първия гардиан. точно след като демончето ти дава да търгуваш с души стигам до врата която по напред отворих с рога, ама сега не работи, до нея има дупка ама след малко изкачване някакъв странен червен кристал ми пречи да ходя нагоре Я кажете какво съм проспал. Червените кристали де чупят с бомбите А иначе играта радва, сега съм почти на края. Тези които са по-напред, какво ще кажете, разработчиците как брутално са плагиатствали само, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.