GeNaTa* Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Жанр: Racing Мултиплейър: ДА ESRB: Everyone Разработчик: Codemasters Birmingham Издател: Codemasters Сайт: http://formula1-game.com/ Engine: Модифициран EGO™ engine Платформи: PC | PS3 | XBOX360 Излиза: Септември 2010 Mинимални системни изисквания: OS: Windows XP / Vista / 7 Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4600+ RAM: 1 GB Video card: GeForce 7800 / ATI Radeon X1800 VRAM: 256 MB HDD: 12.5 GB Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=IUdKTRMv-Ag&feature=player_embedded Изтегли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Одеве я пробвах. Като за 1-во влизане и 5-10 минути игра ми се стори добра. После ще я разгледам по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 От къде мога да набарам видео настройките, че нещо изключително бавно и мъчително ми върви, а уж покривам изискванията, даже и артисва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 От къде мога да набарам видео настройките, че нещо изключително бавно и мъчително ми върви, а уж покривам изискванията, даже и артисва... Като отидеш в падока там търсиш MY F1 с бутона надясно, това са ти опциите там има всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Мажа им дИбели филийки на Бахрейн в момента - с Лотус. 1.57 нещо си , ми е най-добрата. (клавиетура + асисти) ________________________ (защо не мога да напрявя скрийншот на екрана?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Странно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Абе каква е тая работа, при мен излиза само черен екран?! ______________________________ Еми понеже не мога да се оправя със скрийна > (ABS + Full traction control) Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Като отидеш в падока там търсиш MY F1 с бутона надясно, това са ти опциите там има всичко. Живи и здрави да сте всички с този акаунт и всички покрай вас ! Направих грешка... излезнах с alt & tab от играта, след което тя не ми се отваря в цял прозорец - винаги остава горе Х-а и долу менюто... (скайп, старт-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Живи и здрави да сте всички с този акаунт и всички покрай вас ! Направих грешка... излезнах с alt & tab от играта, след което тя не ми се отваря в цял прозорец - винаги остава горе Х-а и долу менюто... (скайп, старт-а... Влез в прозореца на играта и натисни alt+enter Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Влез в прозореца на играта и натисни alt+enter И отново - Господ здраве да ви дава ! ... Пак проблем ... намалих настройките почти на минимум (800х600..) и все пак ми накъсва ... не бих казал, че РС-то ми е слабо, някакви допълнителни драйвъри ли ми трябват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Това с минимум 20% от състезанието е малко крива работа. Искам или не трябва да въртя по 12-16 обиколки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Напротив, точно така си личи Формула 1 от всяко друго състезание. Не печели най-бързия в 1 обиколка, а този можещ да направи максимум обиколки на минимална разлика от най-бързата - като пести гумите, пази двигателя и колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 15 обиколки по 2 минути - определено не ми се играе 30 минути, а ако вали става още по-дълго. Всеки с предпочитанията си, но на мен не ми се кара по над 30-40 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 15 обиколки по 2 минути - определено не ми се играе 30 минути, а ако вали става още по-дълго. Всеки с предпочитанията си, но на мен не ми се кара по над 30-40 минути. За всеки влак си има пътници...Аз съм карал ЧАСОВЕ на една и съща писта преди да си събера трите лилави сектора и да кача обиколката в интернет...ама това беше преди 3 и повече години, а и тази игра не ми върви, така че....сполай ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Ела при мене - ще тръгне със сигурност! Условието е да си на минимум 2 ракии като играеш - аз ще се погрижа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Ела при мене - ще тръгне със сигурност! Условието е да си на минимум 2 ракии като играеш - аз ще се погрижа! Това е оферта, която НЕ мога да откажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 За всеки влак си има пътници... Точно затова трябва да има избор. За професионалисти като теб и за любители като мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Е чак профи едва ли е човека... все пак не знам да са го заходили с контракт от някоя марка (особено любимите му ферари ), но наистина е хубаво да има и опция с 3 обиколки, че не всеки има време бол да играе играта. На първо четене ми се видя адски лесна ако всичко и е включено дори на клавиатура. Трябва да се пробва на воланче и освободена от разни подпомагащи истории. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Това е оферта, която НЕ мога да откажа СКОРО! Но трябва и волан да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Е чак профи едва ли е човека... все пак не знам да са го заходили с контракт от някоя марка (особено любимите му ферари ), но наистина е хубаво да има и опция с 3 обиколки, че не всеки има време бол да играе играта. На първо четене ми се видя адски лесна ако всичко и е включено дори на клавиатура. Трябва да се пробва на воланче и освободена от разни подпомагащи истории. Преди - ДА, сега НЕ(поне година не съм карал сериозно). Имам предвид виртуално. Сезон 2004 го карам от края на 2004-та до 2007/8-ма. 2 години съм карал само за рекорди във www.findthelimit.com(ник Stefan). с Ф2000 до Ф2004 болида. И един сезон имам в една лига...после просто нямах време да се занимавам с кибер лиги, а и ми писна честно казано. Все пак това не е НФС или ГРИД. В горния сайт може да видиш такива машини, че не е истина. Кимстер е моя идол. С негов сетъп(няма да го забравя никога) съм карал около 1 година, за да се доближа до времето му на Хокенхайм. Машина бясна. И не само той. Попаднах случайно на един пич дето имаше 20000 по негови думи обиколки на А1-Ринг. Млати ни какато борче млати циганин. Душманската. Многооо случки е имало. СКОРО! Но трябва и волан да има Волан да ти е проблема. Имам такъв с FFB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ау, в Мелбърн ме скършиха. На Legend играя (вече на Мелбър) 1вия сектор направо нямам думи. Някой експериментирал ли е яко с настройките? Да даде идея. Мисля да пробвам много твърдо предно, мека задна ос, много ниска максимална (спъната е пистата и липсват дълги прави), много високо налягане на спирачките и предимство към задните (винаги така карам и спирам късно в кривите)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Преди - ДА, сега НЕ(поне година не съм карал сериозно). Имам предвид виртуално. Сезон 2004 го карам от края на 2004-та до 2007/8-ма. 2 години съм карал само за рекорди във www.findthelimit.com(ник Stefan). с Ф2000 до Ф2004 болида. И един сезон имам в една лига...после просто нямах време да се занимавам с кибер лиги, а и ми писна честно казано. Все пак това не е НФС или ГРИД. В горния сайт може да видиш такива машини, че не е истина. Кимстер е моя идол. С негов сетъп(няма да го забравя никога) съм карал около 1 година, за да се доближа до времето му на Хокенхайм. Машина бясна. И не само той. Попаднах случайно на един пич дето имаше 20000 по негови думи обиколки на А1-Ринг. Млати ни какато борче млати циганин. Душманската. Многооо случки е имало. Уви да... всяко нещо, в което искаш да си добър изисква адски много време. Дано игричката да ти пасне, че и без това по формула 1 правят доста рядко такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ау, в Мелбърн ме скършиха. На Legend играя (вече на Мелбър) 1вия сектор направо нямам думи. Някой експериментирал ли е яко с настройките? Да даде идея. Мисля да пробвам много твърдо предно, мека задна ос, много ниска максимална (спъната е пистата и липсват дълги прави), много високо налягане на спирачките и предимство към задните (винаги така карам и спирам късно в кривите)? Пробвай с повечко "спирачки" към предната ос. Увеличи леко кембъра(не знам БГ превода) може би сходимост се нарича и на двете оси. С окачването и аз мисля, че си в правилната посока. Аз понеже не съм виждал играта...хората казват, че нямало много поле за изява в настройките както на Челинджа....но нямам идея Уви да... всяко нещо, в което искаш да си добър изисква адски много време. Дано игричката да ти пасне, че и без това по формула 1 правят доста рядко такива. Живот и здраве около Коледа може да поцъкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Снощи излязох с alt + f4 и сега крашва постоянно играта. Нещо ми се е прецакал сейва майче. Тук са сейвовете > C:\Users\(вашия потребител)\Documents\My Games\FormulaOne\savegame Moже ли някой да ги пробва моите сейвове и да ми каже дали крашват? Да знам дали просто да си търся друг сейв за Мелбърн, че не ми се върти пак Захир. http://www.mediafire.com/?gch3dr349d370 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 направи ги в един рар всичките файлове и тогава ги качи защото за да ги сваля така ми иска премиум акаунт (платен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.