Jump to content
BulForum.com

Метал срещу Чалга

HuK

Кой от двата стила предпочитате?  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply
да бе, колко по-яко е да ти пеят за смърт, убийства груб секс и подобни извращения. рядкост са изключенията. този метъл няма да доведе до хубави нвща. прекалено много негативна енергия се насъбира в тези песни.

Явно мноо те кефи да пеят за банани, сливи, червени домати и кфи ли не простотии. Просто секи си слуша каквото му е кеф, но между метъла и чалгата НЯМА абсолютно никаква база за сравнение. Металът ще живее вечно в сърцата на десетки поколения по целия свят, макар че няма нито една медия в България, която да дава израз на тая музика. А се навъждат кфи ли не чалгарски кабеларки. Просто чалгата води само до духовна простота и нищета. Ма ся няма да трагна да ви отварям очите колко тъпо нещо е чалгата.

Пък и вия едва едва ли сте слушали някога през живота си метъл(дори класическите парчета), за да знаете какво представлява тая музика и да ми говорите, че са пеело само за смърт,наркотии и прочие. А аз съм имал нещастието да слушам чалга и съм тотално отвратен. Но нали певиците стаат за че**и тфа сигурно ви е достатъчно.

Та тфа е мойто мнение и си го казвам съвсем спокойно.

Аре PEACE и LONG LIVE ROCK'N'ROLL :punk :punk :punk

Thief, ти защо си мислиш, че play_me говори така за Папараци? Ами защото още е малолетен и не го пускат там... :lol:

Между другото и аз като бях на 15-17 години мислех по същия начин за чалгата - който я слуша е прсотак, глупак и т.н., но след 19-тата година почнах да си променям мнението. Та и тука е така, повечето, които плюят по чалгата са до 17-18 годишни, с много малко изключения, като се наблюдава, че по-големите метъли не взимат участие в спора.

еби му майката слушайте квото щете бе! не се занивавайте с другите, сами да се оправят. НО запомнете нещо, не се ограничавайте в един стил!!! води до затъпяване!!! никога не се ограничавайте в едно нещо. животът е пълен с различни неща. опутвайте от всичко, може да ви хареса!

Thief, ти защо си мислиш, че play_me говори така за Папараци? Ами защото още е малолетен и не го пускат там...  :lol:

Между другото и аз като бях на 15-17 години мислех по същия начин за чалгата - който я слуша е прсотак, глупак и т.н., но след 19-тата година почнах да си променям мнението. Та и тука е така, повечето, които плюят по чалгата са до 17-18 годишни, с много малко изключения, като се наблюдава, че по-големите метъли не взимат участие в спора.

Runner ima mnogo istina v dumite ti :)

Thief, ти защо си мислиш, че play_me говори така за Папараци? Ами защото още е малолетен и не го пускат там...  :lol:

Merci za komplimenta no sum na 24 godini, a v papratzi sum hodil i v restoranta i v chalgatekata, tam sa DEBELI barovci sus mnogo skupa i hubava KOKA ili Heroinche az sviria Rock muzika http://www.indiga.hit.bg ,no obicham metula

......METALLICA RULZZZ:)

Апък като говорите, че металите били грозни и миришели и т.н. Аз се спуквам от смях като вида по някой канал(то по сяка втора програма се чалга дават) някой от чалгарите от мъжки пол. Излагацията е пълна. Тия чалгари кат стораро кондю и цялата друга сган са толкова противни, че няма на каде повече. Но важното е да се пее за селската баня и тфа е :punk

Престрашавам се пак да добавя нещо :

еби му майката слушайте квото щете бе! не се занивавайте с другите, сами да се оправят. НО запомнете нещо, не се ограничавайте в един стил!!! води до затъпяване!!! никога не се ограничавайте в едно нещо. животът е пълен с различни неща. опутвайте от всичко, може да ви хареса!

Това ми хареса. Бих добавил, че ако един стил не ти харесва поне трябва да имаш информация за обща култура. Май тва е и донякъде идеята на даскалото. (оффтопик - няма да забравя един пич как написа на теста 60-то въпроса докато го имаше, че сфинкс били някви стелки или няква подобна глупост). Тесногръдието е кофти понятие, обаче ако някой стил в музиката те дразни е кофти да го слушаш. Важното е да можеш да го изтърпиш. Вярно преди бях толкова против разните банани и череши и други подобни бози, ся изтрайвам. Не съм фен нито на метъла, въпреки че нищо против него, има и готини песни, които не знам дали ги причислявате към рок или метъл, нито на чалгата.

Всеки има право да слуша каквото си иска, не съдете човека по музиката, която слуша. Тва си е чиста проба лицемерие. Приятно спорене.

Merci za komplimenta no sum na 24 godini, a v papratzi sum hodil i v restoranta i v chalgatekata, tam sa DEBELI barovci sus mnogo skupa i hubava KOKA ili Heroinche az sviria Rock muzika http://www.indiga.hit.bg  ,no obicham metula

......METALLICA RULZZZ:)

Първо малко офтопик да кажа,че саморекламата е много просташко нещо според мен и второ да ти кажа М-р Плай ми ,че съм слушала твоята група в Сакс и искам да те питам,абе вие що свирите предимно и само кавари???

Колкото до темата,тя сама по себе си е толкова странна(да казвам по-тежки думи),че няма какво да се коментира.Просто двете течения в музиката(за едното се съмнявам,че е точно течение,ама...)са толкова взаимноизключаващи се,че със същия успех можете да пуснете тема За Пънка или Народната музика.

Много умно...и все пак Металика рулз :blink:

Първо малко офтопик да кажа,че саморекламата е много просташко нещо според мен и второ да ти кажа М-р Плай ми ,че съм слушала твоята група в Сакс и искам да те питам,абе вие що свирите предимно и само кавари???

Ne si pravia reklama/v plovdiv niama smisul da si pravia, tuk e seliania/! kolkoto do vtoroto takiva sa pravilata v sax, no shte ti podaria edno nashe CD s 11 pesni ako iskash :)

Не съм ви чел кви глупости сте писали ама как не ви омръзна от тези безсмислени теми дето отваряте?!?!?!?!?

Ако някой може да ми обясни ква е ползата от тази тема и кой с какво ще обогати знанията си ще му се извиня.

иначе нито метъл нито чалга

Ами да,искам!

Колкото до Пловдив и селенията,не съм съгласна,но това е нов топик вече.София е селения,ако питаш мен,там е сбирщина на селендури от околните села,там хората живеят предимно в крайни квартали,които са по-зле от негърски гета...нещо май се бъркаш в основни понятия,ама да си жив и здрав и да правиш музика,пък другото...

Пийс

да бе, колко по-яко е да ти пеят за смърт, убийства груб секс и подобни извращения. рядкост са изключенията. този метъл няма да доведе до хубави нвща. прекалено много негативна енергия се насъбира в тези песни.

:blink:

За втори път в тоя форум ми се налага да посъветвам някой да отвори darklyrics.com.

Другото няма да коментирам, повечето го карате на базата на предубеждения, породени от медийна манипулация. Слушайте си чалгата и простейте.

Тоя спор се е водил много пъти, дано някой модератор я заключи по-скоро.

П.П. Рок феста започва на 25, нали? Някой да има информация точно кога ще свирят Intestination?

Null vote! На нито една от двете страни :woot

:blink:

За втори път в тоя форум ми се налага да посъветвам някой да отвори darklyrics.com.

Другото няма да коментирам, повечето го карате на базата на предубеждения, породени от медийна манипулация. Слушайте си чалгата и простейте.

Тоя спор се е водил много пъти, дано някой модератор я заключи по-скоро.

Напълно съм съглесен драги съфорумнико :punk

Само едно малко уточнение да дам на тия дето може да си направят труда да прочетат туй онуй. Натъквал съм се на доста правописни грешки в текстовете от сайта, но смисълът не се губи. Така, че това са технически грешки и няма смисъл да викате "ау колко са тъпи тия метъли и какви глупости пеят".

Айде вече няма да пиша тука и дано повече хора се вразумят.

И последно относно заключването на темата да ви кажа 2 думи. Ми щом толкова време търпяхте темата за асоциациите (над 200 страници чиста форма на "вижте как бързо си дигнах рейтинга от постове"), какъв е проблема да изтърпите и тази :D

ЕДИТ: Опа страниците са били около 120 извинявам са за неточността

Az sam 4ovek koito uvajava drugite i zeni vkusa im no vij chalgata.....izpitvam ogromna omraza kum tva dete na 4oveshkata prostotiq......

Za chalga izpalnitelite......Hail Hitler...are che mi trebe sapun :)

надутите метъли се мислят за богове и аргументират с това че чалгарите са тъпи, а пък ние от своя страна че те са грозни и миришат.

На мен пък чалгарите ми миришат на тютюн,вкиснато и евтина ракия (а не мога да кажа че съм метал).

Metal Forever :punk :punk :punk :punk

Makar 4e ima nqkoi taka nare4eni 4algii koito stavat za slushane ;)

Ama se broqt na prysti.

Kakto kaza nqkoi v predishnite postove 90% ot tova koeto se pee kato 4alga e vzeto i kopirano ot Gyrciq, Turciq i Syrbiq kato e slojen nqkoi polubezmislen text.

егани гнусния метал, само някви пропаднали друсарчета слушат подобни уригни. по цял ден са пияни, напушени, не се къпят със седмици, дългите им коси са се спластили от мазнотия и смърдят от няколко метра. ужасна гледка е збирщина от метали..

за чалгата нещата изобщо не са такива, въпреки че има страшно много селяндури които ходят по селски "събори" и цял ден кльопат кебапчета.

има много повече хубава чалга отколкото добър метъл!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...