OtGoRaTa Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Продавам нова карта SDHC 4ГБ. снимка На картата единствено един-два пъти записах и един-два пъти свалих информация с кард рийдър колкото да я тествам. Цена 10лева. Може бартер за такава която не е НС,след тест дали ще я захапе фотоапарата или за микроСД. За въпроси в темата или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Имам micro SD 2GB с преходник към SD. Ако те интересува- пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Къде мога да дойда да я тествам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtGoRaTa Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 Картата е продадена! Писаха ми доста хора,на някой от тях успях да отговоря лично,но на някои не успях,за което се извинявам. Първия,който ми писа,дойде и първи на место,така че всичко е точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.