Igniter Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Имам 2 излишни 1. Същите са като от линка. Нямат опаковка, защото пристигнаха в общ плик. Но пък могат да се тестват Цена 3лв./бр. Намират се в Тракия, до Кауфланд. едит: Остана само 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Искам 1. Пу за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Аз ще взема другия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
selektor Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Имам 2 излишни. Същите са като от линка. Нямат опаковка, защото пристигнаха в общ плик. Но пък могат да се тестват Цена 3лв./бр. Намират се в Тракия, до Кауфланд. едит: Запазени! Ако някой се откаже ще пиша. Колега, сигурен ли си, че този стилус е съвместим с дисплея на HTC Desire? Ако някой се откаже, можеш ли да ми го изпратиш до Бургас ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 100%, защото лично съм го тествал на HTC. Ако djadomraz се откаже ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Привет, ще я взема. Драсни на ЛС телефон да се чуем довечера. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selektor Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Привет, ще я взема. Драсни на ЛС телефон да се чуем довечера. Поздрави. ОК, аз си поръчах стилуса от този сайт, за който си дал линка, казаха ми, че е го имата в наличност и утре ще го получа . Ще пиша тук дали всичко е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kario88 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ако е свободен последния го взимам.Дай тел. на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
selektor Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Ако е свободен последния го взимам.Дай тел. на ЛС Стилусът работи перфектно - получих го днес - хиляди благодарности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.