magdalenadobreva Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 На практика нова , пускана е броени пъти - налага ми се да я продам по изцяло лични причини. Машината е най-хубавия уред който човек може да си купи. Аз поръчах моята след като прочетох тази тема http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=268282.msg16337952#msg16337952 Няма човек който си я е купил и се е разочаровал.... За сравнение цената й нова в България http://irobotbg.com/scooba.html От Пловидв съм, тел 0895666737 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 А цената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Нека да позная..може би 460 лева? Мен лично ме интересува кога е закупен уреда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Съжалявам пропуснала съм цената - да 460 лв е. Уреда е поръчан от и-бей http://cgi.ebay.com/iRobot-Scooba-5800-Washing-Floor-Cleaning-Robot-NEW-/200519752587?pt=US_Vacuum&hash=item2eafe89b8b преди около 2 месеца , чаках го окло месец (през посредник), пускали сме я броени пъти наистина - по нищо не се различава от току що купена от магазина. Снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaSsSkO Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 имам голям интерес към нея.. искам да попитам само боклука къде и се сабира .. ? и наистина чисти ли добре или само замазва.. ? боклука в торбичка ли се сабира ако да .. еднодневни ли са или има за пране торбички .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Сега , в интеренет има стотици клипчета как реално чисти - с една дума го казвам : перфектно измива и изтърква пода. Бокулука се събира в контейнер от долу . От едната страна се налива от чешмата чиста вода , а от другата страна на контейнера се събира мръсната с боклуците - с една дума единственото нещо което трябва да направите е да изсипете мръсната вода след като е почистила прахосмукачката. Никакви консумативи не трябва да купувате . Конструирана е така че да чисти само с вода, с вода + оцет ,или със специален препарат .(Ние я купихме с 4 бр от него и ни остана единия който също ще дам заедно със Scooba). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Извинявам се , че се намесвам , но и ние взехме такава , даже уж малко по-нов модел и доста по-скъпа , но това е........ пълна измислица, дано тази вашата да работи по-добре от моята http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09075815 съжалявам за парите , който "хвърлихме" , събира само трохи от земята . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Ами всъщонст цената на тази която аз продавам в България е 900 лв, а марката е i robot. В къщи от около 6-7 месеца имаме Roomba (тя е само прахосмукачка , докато Scooba е и подомиячка ) - очарована и възхитена е малко за да опиша какво представляват тези машинки. От всички електроуреди които някога съм си купувала тях поставям на първо място. Точно заради това че Roomba беше най-полезното нещо което някога съм купувала , преди 2 месеца си поръчах и Scooba. Това че я продавам сега няма АБСОЛЮТНО нищо общо с функцинирането на уреда. Причините са изцяло лични. Преди да ги поръчаме и аз (а да не говорим за мъжа) ми бяхме доста скептични, а и цените им са доста солидни. Изчетох де що имаше информация за тях по интернет и окончателно убедих и себе си и мъж ми да ги поръчахме. И не сгреших. Факт е че от както ги имаме не съм пипвала нищо по отношение на чистотата на подовете. А прахът по мебелите значителнно намаля вкъщи. Давам и моя скайп Магито и Емо - ако искате по-подробна информация , защото не винаги мога да вляза тук във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dqdo_koleda Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 , но това е........ пълна измислица, дано тази вашата да работи по-добре от моята съжалявам за парите , който "хвърлихме" , събира само трохи от земята . Напълно подкрепям колегата, само за трохи става. За около 200лв има маркови VAX и DYSON-нямат равни, обръщат косъма на килима ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Сега , в интеренет има стотици клипчета как реално чисти - с една дума го казвам : перфектно измива и изтърква пода. Бокулука се събира в контейнер от долу . От едната страна се налива от чешмата чиста вода , а от другата страна на контейнера се събира мръсната с боклуците - с една дума единственото нещо което трябва да направите е да изсипете мръсната вода след като е почистила прахосмукачката. Никакви консумативи не трябва да купувате . Конструирана е така че да чисти само с вода, с вода + оцет ,или със специален препарат .(Ние я купихме с 4 бр от него и ни остана единия който също ще дам заедно със Scooba). За кой препарат точно става въпрос?!Понеже аз доколкото знам въпросният препарат е силно концентриран и една тубичка стига за 64 използвания,ако това е така означава че вашата подочистачка е на около 200 пускания!Ако греша моля да бъда извинен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emoray Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Напълно подкрепям колегата, само за трохи става. За около 200лв има маркови VAX и DYSON-нямат равни, обръщат косъма на килима ... Това е стар модел,по-точно 330.Новият,който е 385 и който се продава в България струва близо 900лв.А иначе тази Scooba в Amazon e $235. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Breez грешите да ! Написах че прахосмукчаката ми е ползвана няколко пъти и това е точно така. Става въпрос за същия препарат Scooba clorox , но не в разфасовка от по половин литър , а този показан на картинката Нямам нищо против всеки който пожелае да си купи новата Скуба от Амазон ако иска и за 5 долара. (Но след като сте написали цената от 235 долара (което дори не е вярно защото на-евтината която току що се постарах да открия е $263.44 и то на промоция ), нямаше ли да бъде по-коректно да споменете за допълнителни още 130 и кусур долара в най добрия случай за доставка .....? Дори и в този случай цената на тази която аз продавам е значително по-ниска) dqdo_koleda конкретно Скуба при всички положения не може да ти обърне килмима , защото не се употребява върху килими. Справка - сайта на производителите: • Изчиства, измива, изтърква и подсушава ламинати,паркети,теракот, гранитогрес, балатуми и др. • Знае къде да чисти и избягва килими, мокети и стълби. Не мсиля че е коректно да ми осирате темата по то начин - ако нямате интерес към прахосмукачката запазете мненията за себе си. В противен случай ще се обърна към администратор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 ... В противен случай ще се обърна към администратор. Няма нужда чак от администратор...мисля, че и редови модератор би свършил работа. Това, което продавачът изброява подробно, звучи логично и най-вероятно е вярно. Обикновено сам проверявам истинността на твърденията на двете страни при подобни казуси, но тъй като днес ще заминавам за известно време и си приготвям багажа - нямам никакво излишно време. Затова ще помоля от тук нататък в темата да пишат само хора, които имат някакъв реален интерес за покупка. Ако все пак някой изнамери някой линк, дето не може да се сдържи да не го покаже - може да не го прави в темата, а да пусне рапорт, колегите ще го видят по някое време и ще вземат отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunnymoon Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Исках да попитам как стои въпроса с гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Ами няма гаранция - не е купувана от България и тук никой не я признава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdalenadobreva Posted September 30, 2010 Author Share Posted September 30, 2010 Продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.