Jump to content
BulForum.com

Продавам прахосмукачка робот , подочистачка робот Scooba

Recommended Posts

На практика нова , пускана е броени пъти - налага ми се да я продам по изцяло лични причини. Машината е най-хубавия уред който човек може да си купи. Аз поръчах моята след като прочетох тази тема http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=268282.msg16337952#msg16337952 Няма човек който си я е купил и се е разочаровал.... За сравнение цената й нова в България http://irobotbg.com/scooba.html

От Пловидв съм, тел 0895666737

Съжалявам пропуснала съм цената - да 460 лв е.

Уреда е поръчан от и-бей

http://cgi.ebay.com/iRobot-Scooba-5800-Washing-Floor-Cleaning-Robot-NEW-/200519752587?pt=US_Vacuum&hash=item2eafe89b8b

преди около 2 месеца , чаках го окло месец (през посредник), пускали сме я броени пъти наистина - по нищо не се различава от току що купена от магазина.

Снимка

ea88793dd042a05e.JPG

имам голям интерес към нея.. искам да попитам само боклука къде и се сабира .. ?

и наистина чисти ли добре или само замазва.. ? боклука в торбичка ли се сабира ако да .. еднодневни ли са или има за пране торбички .. ?

Сега , в интеренет има стотици клипчета как реално чисти - с една дума го казвам : перфектно измива и изтърква пода.

Бокулука се събира в контейнер от долу . От едната страна се налива от чешмата чиста вода , а от другата страна на контейнера се събира мръсната с боклуците - с една дума единственото нещо което трябва да направите е да изсипете мръсната вода след като е почистила прахосмукачката. Никакви консумативи не трябва да купувате . Конструирана е така че да чисти само с вода, с вода + оцет ,или със специален препарат .(Ние я купихме с 4 бр от него и ни остана единия който също ще дам заедно със Scooba).

Извинявам се , че се намесвам , но и ние взехме такава , даже уж малко по-нов модел и доста по-скъпа , но това е........ пълна измислица, дано тази вашата да работи по-добре от моята

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09075815

съжалявам за парите , който "хвърлихме" , събира само трохи от земята .

Ами всъщонст цената на тази която аз продавам в България е 900 лв, а марката е i robot.

В къщи от около 6-7 месеца имаме Roomba (тя е само прахосмукачка , докато Scooba е и подомиячка ) - очарована и възхитена е малко за да опиша какво представляват тези машинки. От всички електроуреди които някога съм си купувала тях поставям на първо място. Точно заради това че Roomba беше най-полезното нещо което някога съм купувала , преди 2 месеца си поръчах и Scooba. Това че я продавам сега няма АБСОЛЮТНО нищо общо с функцинирането на уреда. Причините са изцяло лични.

Преди да ги поръчаме и аз (а да не говорим за мъжа) ми бяхме доста скептични, а и цените им са доста солидни. Изчетох де що имаше информация за тях по интернет и окончателно убедих и себе си и мъж ми да ги поръчахме. И не сгреших. Факт е че от както ги имаме не съм пипвала нищо по отношение на чистотата на подовете. А прахът по мебелите значителнно намаля вкъщи.

Давам и моя скайп Магито и Емо - ако искате по-подробна информация , защото не винаги мога да вляза тук във форума.

, но това е........ пълна измислица, дано тази вашата да работи по-добре от моята

съжалявам за парите , който "хвърлихме" , събира само трохи от земята .

Напълно подкрепям колегата, само за трохи става. За около 200лв има маркови VAX и DYSON-нямат равни, обръщат косъма на килима ...

Сега , в интеренет има стотици клипчета как реално чисти - с една дума го казвам : перфектно измива и изтърква пода.

Бокулука се събира в контейнер от долу . От едната страна се налива от чешмата чиста вода , а от другата страна на контейнера се събира мръсната с боклуците - с една дума единственото нещо което трябва да направите е да изсипете мръсната вода след като е почистила прахосмукачката. Никакви консумативи не трябва да купувате . Конструирана е така че да чисти само с вода, с вода + оцет ,или със специален препарат .(Ние я купихме с 4 бр от него и ни остана единия който също ще дам заедно със Scooba).

За кой препарат точно става въпрос?!Понеже аз доколкото знам въпросният препарат е силно концентриран и една тубичка стига за 64 използвания,ако това е така означава че вашата подочистачка е на около 200 пускания!Ако греша моля да бъда извинен..

Напълно подкрепям колегата, само за трохи става. За около 200лв има маркови VAX и DYSON-нямат равни, обръщат косъма на килима ...

Това е стар модел,по-точно 330.Новият,който е 385 и който се продава в България струва близо 900лв.А иначе тази Scooba в Amazon e $235.

Breez грешите да ! Написах че прахосмукчаката ми е ползвана няколко пъти и това е точно така.

Става въпрос за същия препарат Scooba clorox , но не в разфасовка от по половин литър , а този показан на картинката

405503542_o.jpg

Нямам нищо против всеки който пожелае да си купи новата Скуба от Амазон ако иска и за 5 долара. (Но след като сте написали цената от 235 долара (което дори не е вярно защото на-евтината която току що се постарах да открия е $263.44 и то на промоция ), нямаше ли да бъде по-коректно да споменете за допълнителни още 130 и кусур долара в най добрия случай за доставка .....? Дори и в този случай цената на тази която аз продавам е значително по-ниска)

dqdo_koleda конкретно Скуба при всички положения не може да ти обърне килмима , защото не се употребява върху килими.

Справка - сайта на производителите:

• Изчиства, измива, изтърква и подсушава ламинати,паркети,теракот, гранитогрес, балатуми и др.

• Знае къде да чисти и избягва килими, мокети и стълби.

Не мсиля че е коректно да ми осирате темата по то начин - ако нямате интерес към прахосмукачката запазете мненията за себе си. В противен случай ще се обърна към администратор.

... В противен случай ще се обърна към администратор.

Няма нужда чак от администратор...мисля, че и редови модератор би свършил работа. :))

Това, което продавачът изброява подробно, звучи логично и най-вероятно е вярно. Обикновено сам проверявам истинността на твърденията на двете страни при подобни казуси, но тъй като днес ще заминавам за известно време и си приготвям багажа - нямам никакво излишно време. Затова ще помоля от тук нататък в темата да пишат само хора, които имат някакъв реален интерес за покупка. Ако все пак някой изнамери някой линк, дето не може да се сдържи да не го покаже - може да не го прави в темата, а да пусне рапорт, колегите ще го видят по някое време и ще вземат отношение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...