DON_CHEFO Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 АРМАНИ И ВЕРСАЧЕ Aз също я видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Днес видях едно гадже в ТУ-то с оранжев чорапогащник и си нямате напредстава ква лудница е на хубавите крака.Препоръчвам го на всички момичета с хубави крака <{POST_SNAPBACK}> Не само и оранжева блузка също Даже и името и знам ама няма да е издавам мадамата (все пак е от мойта група ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Не само и оренжева блузка също Даже и името и знам ама няма да е издавам мадамата (все пак е от мойта група ) <{POST_SNAPBACK}> И аз я познавах, но забравих как се казваше . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Maschio Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Не само и оранжева блузка също Даже и името и знам ама няма да е издавам мадамата (все пак е от мойта група ) <{POST_SNAPBACK}> jozo кой ти е на големия приятел във форума?Нека оранжевото момиче да е за мен?Може ли? по темата:харесвам дрехите на MADOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 jozo кой ти е на големия приятел във форума?Нека оранжевото момиче да е за мен?Може ли? <{POST_SNAPBACK}> За теб винаги За другите обаче с пари Ако някой има пачки да свирка ще го уредя Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 jozo голям сводник си станал, ей По темата харесвам удобните дрехи, а за обувки - тези които ми станат Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 jozo голям сводник си станал, ей <{POST_SNAPBACK}> Не няма сводничество,просто става въпрос за нещо наистина красиво и за дрехите и за това което е под тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Nai-nakraq imah vyzmojnostta da posetq HOT TOPIC....i ve4e znam otkyde 6te pazaruvam dre6ki Hot Topic Ааааааааааа, могат ли да се поръчват от България!??? Има супер маниашки неща! А магазин да има случайно тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Markovi. LEE COOPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 DSL Защо да давам торби с пари за маркови неща? Братовчеда цака 40 лева за някаква тениска, била бенетон За ме не важно да носиш дрехи, които да те карат да се чувстваш добре в тях и разбира се, да изглеждаш добре ... марково или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.