HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 По какви марки дрехи си падате?Сорка за просташкия въпрос,не че съм снобарка или нещо от сорта,ама ми е интересно(все пак съм момиченце) Та,аз харесвам най-много United Colors Of Benetton,Converse,SMOG,Diesel,GAP,някои неща на Levi`s i Replay.Падам си също по Billabong..Кажете сега и вие на малката снобарка на име Хектик --mod-note Избягвай подобни имена на теми, ако обичаш. В разрез са с првилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Няма значение марката, важното е да над 150лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 Ирония ли долавям??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Въпросът не е какви харесваш а какви може да си позволиш ... Аз лично си падам по ... ахах знам че ще ми се смеете ама - Ralph Lauren,Versace,Armani .. и т.н Винаги съм си падал по по баровското Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 ми зависи важното е самата дреха да ми харесва пак марката не е толкова от значение някога няма да си купа дреха която не ми харесва заради марката Diesel,Roberto Caballi,D&G има и още Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Nai dobrata marka za drehi e LEVI'S AND CO pove4e nqma da komentiram!Samo levis nosq i prosto nqmam dumi e replay su6to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Мен ми харесват камофлажите, или пък рекламни тениски (аванта). Никога не съм си купувал скъпа дреха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 kamoflaji(redimno beli) cherni teniski na razni bandi tfa sa drehite koito haresfam inache seki moi da hodi kakto mu e kef Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ами аз какво да кажа-за кецове:converse,reef,roxx;за други хави нямам големи предпочитания,важното е да ми хареса,но иначе-mistral,fishbone,smog,gap.Макар че цялата хава с дрехите е малко тъпа с тея марки,защото има страхотни дрехи на които не пише нещо известно.Аз лично само за кецове гледам марката,просто защото някои фирми правят жестоки кецове Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Аз си купувам дрехи на MAZE-яки и оригинални Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 аз си купувам само sandic i adibas щотот на руския пазар са много ефтини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ehh mnogo gyzari ima tyka Pri men vsi4ko gledam da e markovo no vse pak da e na zemna zena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ми аз избягвам да си вземам дрешките на италианските момченца. Как да не ми се къса сърцето като нося на Версаче ризката - горкото момче какво ще си облече. За това си нося само Т-shirt made by CARROT. Oпитайте с текстилна боя и малко фантазия стават чудеса. Ако щете вярвайте, но в това ме запалиха 2 германчета шизофреници от дома дето работех Иначе кеците са FILA, Nautilica и Salomon. Очилата Polaroid - сменям ги стига някой да ми каже по евтини, но качествени Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Samo Levi's,Replay,Blend,Masons,Rucanor,Converse,O.Neil. Tiq turskite istorii hi4 ne mi haresvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 маеката няма значение. важното е дрешките да са хубави и да са направени от качествен плат. но както всеки и аз имам своите предпочитания. DIESEL, REPLAY, PEPE JEANS, FISHBONE. в последно време гледам ходят хората с едни много хубави дрешки на по едно две цветенца, с марка GURU. можете ли да кажете къде има такива, за да не обикалям като гламав да търся. а, мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Hora ako govorim za o4ila nai-dobroto e OAKLEY.super sa ina4e GAP praviat hubavi parcalki,hi4 ne sa zle.abe nai dobre da izberem balgarskoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHiNkeR Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Дрехите, които най-много ми харесват носят логото "tHiNkeR" Разбира се харесват ми и други, но марката не е от значение - качеството е най-важно...и цената разбира се (как да дам 150лв за панталон, който мога да си ушия максимум за 30?). Според мен големите фирми прекаляват със цената на удоволствието да носиш логото им Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 ne sam gi 4uval dobri li sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 маеката няма значение. важното е дрешките да са хубави и да са направени от качествен плат. но както всеки и аз имам своите предпочитания. DIESEL, REPLAY, PEPE JEANS, FISHBONE. в последно време гледам ходят хората с едни много хубави дрешки на по едно две цветенца, с марка GURU. можете ли да кажете къде има такива, за да не обикалям като гламав да търся. а, мерси! ей тия дрешки на GURU са много хубавки,аз имам 2 блузки.Най-често ги има в магазините на Lotus.Иначе като любима марка дрехи са ми Mavi,Lotus,Converse,Madoc,Forest и Rodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 v bulgariq e bukano s menteta ot turziq ta4e trqbwa dosta da se oglejdash za da vidsh nesto naistina originalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 awe spored men nqma zna4enie markata na drehata...vagnoto e da e udobna i da ti haresva.drugoto e bez zna4enie spored men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 mi pove4eto mi drehi sam diesel nai-mnogo tva me kefi ina4e mnoo se kefa na d&g ma ne gadni imitacii moe e skapo no e qko ne 4e imam mnogo takiva d&g de Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Никога не съм можел да си позволя марково облекло. Хората от компанията се разкарват в маратонки за 150 лв, фанелки за по 40, суичъри за 120... Затова и от изброените от вас производители са ми познати едно две имена И все пак мисля, че е по важно дали се чувстваш добре в дрехите си, отколкото колко пари струват или каква марка са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 ne triabva da zabraviama 4e bdrehite ne praviat 4oveka,no pone mogat da mu povi6at samo4uvstvieto.saglasen sam stova 4e nai-vajnoto e da sa udobni.no za o4ilata sam bezkompromisen priznavam samo -oakley Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 slojite li gi vednaj napravo se vlubvate v tiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.