stanchobb Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Купувам "КОСМОСДИСК". Зная,че е пълен боклук, ама домашните любимци като са се заинатили да пробват иди им обяснявай Ако някой,който се е излъгал вече с покупкатаа на това абсолютно непотребно нещо и сега хваща паяжини в някой шкаф, да пише. Готов съм да го освободя срещу 20-25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Наколенки или космодиск космодиска е по скъп и по принцип е по ефективен наколенките са по 20 лв ,а космодиска е по скъп и все пак върши работа Имам приятел който прави космодиск ,който е 3- 5 пъти по ефективен ,също човека може да определи дали е подходящ за носене и прочие. Нещо като експерт е. Цените при него са по ефтини от тези на предлаганите в магазините за космодиск и наколенки.Аз лично нося магнитни стелки . и едни магнитни наколенници но ги слагам там кадето ме боли. Естествено ако имаш интерес може да ми пишеш Бъдещето е в магнито и кристало терапията - просто са най- ефективни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Приятелю,ако е за дископатии и ставни болки,по-добре магнитни колани и тем подобни. Опериран съм 2 пъти от дискова и космодиска изобщо не ми действаше нито преди тях и след това. В Пловдив продават магнитни колани и разни наколенки.Лично аз ползвам в момента магнитния колан и ми повлиява добре. за да не се счита като реклама,на лично ще ти пусна телефоните и сайта им . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.