Talic Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 I az twyrdo sym protiw wsqkakyw spam ! I az imam forum, ama ne spamwam ! Тwа e pylna glupost ! : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Трябва и аз да зема някакво отношение по темата щото имам права във форума, за който спамят. Верно, че админа си набира юзъри, но просто начина по който се прави, чрез спам тук, не мога да го приема. Ще им кажа да не го правят повече, но се пак си имат глава на раменете и щом искат да фърчът от тук си е тяхна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Мразя спама! Спамвал съм един форум само, дето и него го мразя Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 На Спама със Спам. Дори и да го бан от форума, спамера ще си намери нов форум и ще спами в него. Последния път когато ме спамиха беше за някакъв сайт за медиците в Либия. Отделих 15-тина минути да "абонирам" електронната им поща в най различни сайтове и електронни магазини около 20-тина. Така спамерите се оказаха от другата страна и предполагам не им е било приятно да трият по 20-тина съобщения на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 PROTIV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.