Jump to content
BulForum.com

Цифрова ТВ на компютър

Recommended Posts

On 8/18/2011 at 8:12 PM, avalonbss said:

Просто всеки ден попадам на уникално мързаливи хора, което вече почва да ме плаши... :confused

И затова дойде да акаш в темата.

On 8/18/2011 at 8:12 PM, avalonbss said:

Просто всеки ден попадам на уникално мързаливи хора, което вече почва да ме плаши... :confused

ти наистина ли не разбираш или се правиш, че не разбираш? :unsure:

това, че аз или някой друг е решил да не ползва директно страницата ти, за да гледа онлайн си е мой/наш личен изобр. така сме решили, така сме направили. какъв е проблема?

казах ти го още в по-горния пост - с плейлиста заредена в плеъра е много по-лесно и удобно. поне за мен.

п.п. и нещо си в грешка за "уникално мързеливите" хора. според теб кое е по-лесно - да отидеш на сайта и да "click-неш върху картинката" или да намериш изходния код на страницата(да намериш програма, която да ти sniff-ва), да изкараш адреса на stream-a, да си направиш една плейлиста и да си я попълваш канала по-канал? нещо май май ... гроздето е кисело, а?

евала, че си си направил труда да събереш всички канали, които ги дават по кабелните/цифровите оператори и да ги сложиш на едно място, но все пак всеки сам за себе си решава какво и как да ползва в интернет пространството.

On 8/19/2011 at 6:10 AM, samkijot said:

ти наистина ли не разбираш или се правиш, че не разбираш? :unsure:

това, че аз или някой друг е решил да не ползва директно страницата ти, за да гледа онлайн си е мой/наш личен изобр. така сме решили, така сме направили. какъв е проблема?

казах ти го още в по-горния пост - с плейлиста заредена в плеъра е много по-лесно и удобно. поне за мен.

п.п. и нещо си в грешка за "уникално мързеливите" хора. според теб кое е по-лесно - да отидеш на сайта и да "click-неш върху картинката" или да намериш изходния код на страницата(да намериш програма, която да ти sniff-ва), да изкараш адреса на stream-a, да си направиш една плейлиста и да си я попълваш канала по-канал? нещо май май ... гроздето е кисело, а?

евала, че си си направил труда да събереш всички канали, които ги дават по кабелните/цифровите оператори и да ги сложиш на едно място, но все пак всеки сам за себе си решава какво и как да ползва в интернет пространството.

Евала.

On 8/19/2011 at 10:40 AM, avalonbss said:

Отдавна съм се отказал да споря и да влизам в диалог с разни комплексирани форумни момченца, които си прекарват личния живот пред компютъра, просто реших да си кажа мнението, макар все едно да говоря на клавиатурата си... хубаво е че се подкрепяте, но ако можехте малко и да се позамислите върху нещата, щеше да е още по-добре. ;) :huh:

Хубав ден и бъдете щастливи. ;)

Кой те натиска че звъниш? Никой не ти е искал мнението,и ти бъди здрав,умрял или какъвто се сетиш.

On 8/18/2011 at 6:40 PM, avalonbss said:

След всичкото това четене, само не разбрах, какво толкова трудно има да си ползвате сайта, ами търсите всякакви начини да свалите плейлистата с адреисте и да я сложите в плеъра си?

С удоволствие бих гледал само от сайта, но не виждам начин да активирам deinterlace.

Според теб, приятни ли са за гледане нащърбените текстове и цифри, които текат непрекъснато по ТВ Европа?

Харесва ли ти назъбеното изображение на БНТ 1 или на Канал 3?

Има ли начин през сайта да се чете EPG-информацията на някои от каналите?

И аз като samkijot ще кажа, че сме благодарни на хора като теб за положените усилия, но в никакъв случай не мога да се съглася с квалификацията "уникално мързеливи".

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...