paagrio Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Издател: EA Games Разработчик: EA Canada Жанр: Sport Платформа: Microsoft Windows, Mobile Phone, Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Wii, Xbox 360 Демо: 15.06 Дата на излизане: NA - 28.09. EU - 01.10. AUS - 30.09 Официален сайт: www.fifa.easports.com Демото преди малко излезе. Налазвайте: http://static.cdn.ea..._pc_demo_EU.zip Като инсталирате играта я пускате през %gamedir%\Game\fifasetup\fifaconfig.exe за да си настроите графиката и контролите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Дам, и по торентите я пуснаха вече. Може би малко се поизтъркаха всека година да пускат нова Фифа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 Тази вече е съвсем по-различна, не се изказвай неподготвен. Първите ми впечатления са че играчите правят някакви нереално големи крачки и нереално бързи обръщания наобратно/смяна на посоката и т.н. Бутонът за удара е станал по-силен, а за центрирането по-слаб. Тъчовете вече са като пряк свободните от миналата фифа - без маркери на играчите а само един power bar. Графиката е ужасно тежка, сигурно ще я оптимизират до фифа 13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 emi to vsiaka godina e savsem po razlichna i tva grafikata ujasno tejka zvuchi super nerealno shte ia drapna posle da proveria ama fifata po princip si e s smotana grafika i ot klipovete i screenshotovete nishto koi znae kolko poveche ne vidiah igra koiato iska za preporachitelni karti kato 7800 i x1800 edva li shte e koi znae kolko tejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 нямам думи хора които една думичка не са прочели дават финални оценки и спорят Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 neshto se barkash mnogo pich dumichki sam chel i vsiaka godina gi cheta ama nishto ot 3-4godini hubava fifa ne e imalo i ne sam daval nikakvi finalni ocenki nito sam sporel vzemi procheti ti malko napisal sam shte ia drapna da proveria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Тази вече е съвсем по-различна, не се изказвай неподготвен. Да си видял някъде да съм изказал мнение за Фифа 11? Не съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 emi po dobre e ot 10 no ima oshte neshta koito triabva da se opraviat predpolagam 12 shte e perfektnata inache grafikata ne vidiah da e tejka dori naprotiv mnogo po leka ot 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Играх демотата и на Фифа 11 и на ПЕС 11 днес , значи в последните години предпочитам ПЕС-а , защото от ЕА много стабилно се изложиха с последните няколко фифи ( ). Обаче тая 11ка изглежда доста добре , дори малко по-добре от демото на новия ПЕС , който от това , което видях ще бъде доста по-добър от 10. Остава да излязат пълните версии и да се прави сравнение. Относно графиката на фифата - вече не е оная гадна картина , която напомня фифа 2001/2 , а всъщност е от 2008/9 , движенията на играчите ми се виждат подобрени и поне от демото видях по-голямо разнообразие на головете (Нещо , в което ПЕС-а беше безспорен фаворит) и това ме зарадва , защото примерно на фифа 10 , ако в един мач вкарам 4 гола - 3 от тях са еднакви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Аз като един ХАРДКОР ПЕС ФЕН ще кажа, че ФИФА 11 е уникално ЯКА???!!! Най-яката Фифа излизала от 2001 насам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Играх демотата и на Фифа 11 и на ПЕС 11 днес , значи в последните години предпочитам ПЕС-а , защото от ЕА много стабилно се изложиха с последните няколко фифи ( ). Обаче тая 11ка изглежда доста добре , дори малко по-добре от демото на новия ПЕС , който от това , което видях ще бъде доста по-добър от 10. Остава да излязат пълните версии и да се прави сравнение. Относно графиката на фифата - вече не е оная гадна картина , която напомня фифа 2001/2 , а всъщност е от 2008/9 , движенията на играчите ми се виждат подобрени и поне от демото видях по-голямо разнообразие на головете (Нещо , в което ПЕС-а беше безспорен фаворит) и това ме зарадва , защото примерно на фифа 10 , ако в един мач вкарам 4 гола - 3 от тях са еднакви... аз вкарах гол с ашли кол от дъгата на центъра при един рикушет избомбих топката а вратаря беше излязъл и айде честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Хм. Моите впечатления от последните фифи са: '99 - СУПЕР 2000, 2001 - БЛЯК 2002 - На второ място в личната ми класация на фифи 2003 - провал, 2004 - посредствена, 2005, 2006, 2007 - не съм ги играл 2008 - нищо ново, нищо интересно. 09 - УАУ! Но1 в личната ми ФИФА класация 10 - по стара ЕА традиция - след силна фифа излиза тотален провал. Беше изтрита - все още играя 09, опитвайки се да вкарам Nottingham Forest в елита. От това, което дочувам май ще съм от първите свалили я като излезне цяла Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 FIFA DEMO EXTENDER: http://forum.ea.com/.../list/6499.page относно графиката, отваряте %GAMEDIR%\Game\fifasetup\fifasetup_default.ini и RENDERINGQUALITY го нагласяте на 3 защото ако стои на нула ограничава fps на 30. п.с. файла е рийд-онли първо махнете отметката иначе няма да иска да го сейвне Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 аз вкарах гол с ашли кол от дъгата на центъра при един рикушет избомбих топката а вратаря беше излязъл и айде честито az vkarah podoben s fabregas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Как да си настроя контролите? Не мога да видя името на контрола,а картинка с джойстик? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 на принципа проба/грешка с няколко рестарта трябва да успееш. не виждам смисъл да поствам моите тъй като всеки си е свикнал с негови, аз играя с едни и същи от 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 За контролите си има по-прост начин , влизате в папката , в която е инсталирана и оттам GAME->Fifasetup->fifaconfig.exe @shtaiga , откъде изкара Фабрегас бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 predi da pusnat demoto imashe v FB Fifata da se registrirash s akaunta ti v EA i poluchavash Arsenal sled koeto ako si kupish zlatni igrachi poluchavash i emirates stadium posle kato izlezna demoto vleznax v ea vleznax si v akaunta i si izteglih demoto i taka a za kontrolite ne mislia che e prost nachina otvratitelno e taka dano v cialata versia si e kakto predi da si gi nastroivash dosta sa kopirali ot PES ama shto i kontrolite triabvashe i dano ima i 3D trevata nai posle a ne samo na povtorenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Изключително добра игра! Много добра изработка, бях доста скептичен, след FIFA10, но скептицизма ми се изпари. Само силно, ама много силно се надявам в пълната версия да не е премахнат контрола с wasd+mouse, както е в демото. Само един въпрос - само аз ли не мога да намеря функция за финтове? Тоест, такъв бутон, или комбинация бутон+стрелки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 няма финтове за клавиатура само за джойс но в пълната версия сигурно ще измислят нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Каквото и да измислят,с джойстик играта се играе много по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Въпрос на вкус. При мен клавиатура+мишка е комбинацията, която ми спаси интереса към фифите. Все пак съм свикнал да използвам плъха за прицелване. Да не говорим, че така извеждащи пасове, центрирания в дадена зона стават супер лесни. А не да се чудя как да пратя топката там, където след малко ще е нападателя. И куп други примери. Освен това, за мен wasd контрол е истината от преди масово да го въведат в 3d shooter-ите (говорим още ерата на Shadow Warrior, Quake1 и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Гледам, че вече са я пуснали цялата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Това портната версия ли е? Какви са тези джойстици, мойстици? Някой установил ли е кое копче какво прави - седя в менюто за контроли като теле в железница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Боре, за коя версия говориш? Ако е бетата - действаш по метода проба грешка - виждаш кой бутон какво прави, записваш си и после от менюто - на дадената функция слагаш желания от теб. Аз така процедирах. А ако пълната версия няма клавиатура и мишка - ще стачкувам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.