Delcho Dikov Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Опитвам се да задоволя една женска прищявка (почти ненужна разбира се ) и ми трябва въпросната карта .Не е необходимо да е нова - просто да е работеща.Някой ако все още не е изхвърлил старата си MMC (MultiMediaCard) нека пише съобщение или звънне на 0890/261 184 Давам до 5 лв или черпя 2 бири Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Максималната големина за MMC ако не греша е 128MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Грешиш. Имам една 32мб от нокия. - 3лв. Една 512 kingstan само че е късата и ще ти трябва удължителчето(което сина загуби заедно със телефона си) - 5лв. Идваш пробваш и отнасяш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Опитвам се да задоволя една женска прищявка (почти ненужна разбира се ) и ми трябва въпросната карта .Не е необходимо да е нова - просто да е работеща.Някой ако все още не е изхвърлил старата си MMC (MultiMediaCard) нека пише съобщение или звънне на 0890/261 184 Давам до 5 лв или черпя 2 бири 16MB MMC Canon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Максималната големина за MMC ако не греша е 128MB. 2GB е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delcho Dikov Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 Колеги става въпрос за известната NOKIA 6230i , която работи с карти памет от такъв тип и максимално може да открие само толкова(512MB).Идеята ми е да изскочат предложения за цялостна картичка или такава , която е от две части , но да не е разделяна и събирана много пъти,всмисъл двете части на картата.Проявете разбиране - само искам да избегна констатации от типа-"Мушнах картата в телефона ,но нищо не стана";"Изгубих си едната част на картата" и тем подобни . Все пак жена ще я ползва ( с извинение към жените,които може да прочетат това) П.П.:Както знаете въпросната NOKIA се свързва с един от онези DKU кабели директно към USB-то,но не се разполага с такъв,което означава че картата ще се вади от телефона ,затова ми се ще да се състои от възможно най-малко съставни части Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.