Jump to content
BulForum.com

Купувам MMC до 512 MB

Recommended Posts

Опитвам се да задоволя една женска прищявка (почти ненужна разбира се :) ) и ми трябва въпросната карта .Не е необходимо да е нова - просто да е работеща.Някой ако все още не е изхвърлил старата си MMC (MultiMediaCard)

нека пише съобщение или звънне на 0890/261 184

Давам до 5 лв или черпя 2 бири :)

Грешиш.

Имам една 32мб от нокия. - 3лв.

Една 512 kingstan само че е късата и ще ти трябва удължителчето(което сина загуби заедно със телефона си) - 5лв.

Идваш пробваш и отнасяш.

Опитвам се да задоволя една женска прищявка (почти ненужна разбира се :) ) и ми трябва въпросната карта .Не е необходимо да е нова - просто да е работеща.Някой ако все още не е изхвърлил старата си MMC (MultiMediaCard)

нека пише съобщение или звънне на 0890/261 184

Давам до 5 лв или черпя 2 бири :)

16MB MMC Canon :))

Колеги става въпрос за известната NOKIA 6230i , която работи с карти памет от такъв тип и максимално може да открие само толкова(512MB).Идеята ми е да изскочат предложения за цялостна картичка или такава , която е от две части , но да не е разделяна и събирана много пъти,всмисъл двете части на картата.Проявете разбиране - само искам да избегна констатации от типа-"Мушнах картата в телефона ,но нищо не стана";"Изгубих си едната част на картата" и тем подобни :) . Все пак жена ще я ползва :lol: :rolleyes: ( с извинение към жените,които може да прочетат това)

П.П.:Както знаете въпросната NOKIA се свързва с един от онези DKU кабели директно към USB-то,но не се разполага с такъв,което означава че картата ще се вади от телефона ,затова ми се ще да се състои от възможно най-малко съставни части :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...