cmdj7 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Здравейте ! Предлагам Ви тази компактна цифрова камера на Panasonic - модела Panasonic SDR-H90. Камерата е на много малко часове работа ,без никакви забележки по визията ,в изрядно техническо състояние и много добре снимаща с 70-кратният си оптичен ZOOM ,бързо меню и лесно навигиране из него . Камерата поддържа и SD памет ,като на кутията е дадено означение за гарантирана поддръжка на 32 GB SD памет .... Окомплектована е с оригинална кутия ,всички книжки ,оригинално зарядно ,кабел за нашият стандарт на ел.мрежата ,кабел за връзка с компютър . От комплекта липсва само кабела за връзка с ТВ и диска с драйверите и бонус програмите за елементарна ,любителска обработка на видеофайлове . Камерата е безупречна ,добре сглобена и в естетическо черно /хромово цветово съчетание . Разполага с още една нова батерия ( на 5-6 заряда ) модел Panasonic VW-VBG070. Произведена е в Индонезия ( made in Indonesia ). Информация за нея в нета има доста ,а актуална цена дават тук - http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052577 Цената за Вас е 500.00 лева ,а за мераклии давам към нея и 8 GB маркова microSD памет (клас 6) само за 20.00 лева. За тези с които съм имал вземане-даване ще има бонус и подходяща маркова чанта ( нова ). Намира се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ може да е при Вас с опция за преглед и тест на пратката. За контакти моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg . Реални снимки ще кача утре ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 Хайде на новата цена от 475.00 лева за комплекта и съответно 500.00 за всичко и една добра microSD памет от 8 GB. Между другото съм дал погрешна информация - паметта е клас 4 ,а не 6 ( не е фатално ) ....... Ето и обещаните снимки на добрата камера - http://cmdj7.snimka.bg/business/panasonic-sdr-h90.534116.20620637 Камерата е невероятно компактна и качествена ,а и аз винаги съм харесвал тази марка и нейните продукти ..... не бихте съжалявали . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Нова и окончателна цена от 450.00 лева за фабричният комплект и 480.00 лева заедно с паметта от 8 гигабайта ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 ПРОДАДЕНА !!! Моля темата да бъде преместена в "ПРИКЛЮЧЕНИ" ! Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.