DECIPHER Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Здравейте, Пускам в продажба 7.1 Комплект - PC speakers 7.1 CREATIVE T7900 + sound card 7.1 CREATIVE X-FI Extreme Audio Ползвани са известно време, но тъй като смених Десктоп компютъра с Лаптоп вече са ми излишни. Работят отлично, нямат дефекти. Колоните са пълен комплект, с оригиналния бокс, найлоните, стиропора,упътване, кабели, стойки на колоните и болтчета. За момента немога да намеря бокса на картата, но ще го потърся. Тя идва с оригнален диск с драйвери. цена 180лв за комплекта. линкове за продуктите http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=4&subcategory=113&product=10321&nav= http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Extreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Здравейте, Пускам в продажба 7.1 Комплект - PC speakers 7.1 CREATIVE T7900 + sound card 7.1 CREATIVE X-FI Extreme Audio Ползвани са известно време, но тъй като смених Десктоп компютъра с Лаптоп вече са ми излишни. Работят отлично, нямат дефекти. Колоните са пълен комплект, с оригиналния бокс, найлоните, стиропора,упътване, кабели, стойки на колоните и болтчета. За момента немога да намеря бокса на картата, но ще го потърся. Тя идва с оригнален диск с драйвери. цена 180лв за комплекта. линкове за продуктите http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=4&subcategory=113&product=10321&nav= http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Extreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm Имат ли гаранция? Колко точно са ползвани? Имат ли забележки по звука ? Цена само за 7.1-то ако се продават отделно... Ако може и на пм да ми пуснеш отговор понеже не е сигурно че ще видя обявата а съм заинтересован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
memop Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Аз бих взел само картата при подходяща цена ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 Аз бих взел само картата при подходяща цена ... нека да чуя предложението ти за звуковата карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 наистина кажи ни имат ли гаранция и каква е цената само на колоните че и аз си търся само такива колони и сигурно имат оптичн изход да ги вържа към един xbox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 наистина кажи ни имат ли гаранция и каква е цената само на колоните че и аз си търся само такива колони и сигурно имат оптичн изход да ги вържа към един xbox! здравей, гаранция имат или поне имаха защото немога да я намеря. бутолясал съм я някаде. Така че считай че нямат. Аз мога да ти дам гаранция че работят и може сам да ги тестваш ако желаеш. По въпроса за оптичния изход нямат такъв. Незнам как седят нещата с изходите от Xbox-a евентуално ако може да стане с адаптори, но се съмнявам иначе жаковете са стандартни 3.5мм стерео жак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 наистина кажи ни имат ли гаранция и каква е цената само на колоните че и аз си търся само такива колони и сигурно имат оптичн изход да ги вържа към един xbox! За Xbox ти трябват дигитални колони или ти трябва дигитален преобразувател на Creative - 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Интересува ме само картата, имам колоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plamenkooo Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Продават ли се все още? Сериозно заинтересован съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Продават ли се все още? Сериозно заинтересован съм да, продават се. пиши ми на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.