Jump to content
BulForum.com

Продавам навигация

Recommended Posts

Продавам навигация 5" LCD 600MHz CPU Windows CE .NET 6.0 Core GPS Navigator (Internal 4GB Memory with US Map)

На три месеца (ползвал съм я два пъти). Качен е нортън командер, IGO8 и Гармин, който не съм позвал. Продава се в пълен комплект кабели и зарядни както е дошъл от китай!

Линк със спецификации:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30501

Цена 200лв. 190лв. 170лв.

• 2 weeks later...

Нова цена. Като навигацията вече се продава както е дошла от Китай - без преходник за нашите контакти и с проблемен дата кабел (понякога прекъсва).

Кажи защо продаваш този GPS, от какво не си доволен? Лек коментар на цената - при теб е дошъл на цена 160 - 170 лв и ако сложим първоначално 30% дискаунт, не би трябвало да му искаш повече от 120лв.

Реално обявата я пуснах за моята навигация, но в последствие се отказах да я продавам защото съм си доволен и не ми се дава под цената за която съм я купил. Цената която е в момента е за същата навигация но на колега, който си я купи по късно от мен, може би е на не повече от два месеца. Причината за продажба е че не му трябва (май и той не знае защо си я купи). За коментар в цената едва ли ще падне повече от 10лв.

Ясно, пожелавам му късмет в продажбата, защото същата навигация, но чисто нова ще ми дойде до вратата за около 150лв.

Че ще е два месеца по нова да (можех да кажа, че е чисто нова, т.к. няма никакви белези от употреба, но съм коректен), но трябва да се съгласиш, че няма да е 150лв. (смятай при курс поне 1.55лв) и няма да има БГ карти и друг софтуер от Amigo-то. А и трябва да чакаш и за доставка :).

Позволявам си да ъпна темата, тъй като в момента е най-отгоре. Като оставим настрана явните печалбари, продаващи на двойни цени, не разбирам защо се дразните, че някой иска да спечели 10-20 лв. от една навигация? След като такава навигация идва до вратата на 150 лв., защо той трябва да я поръча, да му дойде до вратата на 150 лв. и веднага да я продаде във форума на 120 лв.? Поне на мен нещо логиката не ми се връзва и считам, че продажби с прогнозируема печалба от 10-15% са напълно нормални.

П.П. Ако някой не е съгласен с мнението ми, моля да не пише в тази тема, а да коментира в....всъщност знаете коя тема е за коментари.

Позволявам си да ъпна темата, тъй като в момента е най-отгоре. Като оставим настрана явните печалбари, продаващи на двойни цени, не разбирам защо се дразните, че някой иска да спечели 10-20 лв. от една навигация? След като такава навигация идва до вратата на 150 лв., защо той трябва да я поръча, да му дойде до вратата на 150 лв. и веднага да я продаде във форума на 120 лв.? Поне на мен нещо логиката не ми се връзва и считам, че продажби с прогнозируема печалба от 10-15% са напълно нормални.

П.П. Ако някой не е съгласен с мнението ми, моля да не пише в тази тема, а да коментира в....всъщност знаете коя тема е за коментари.

Внимание!

Писането на коментари без интерес е абсолютно забранено и се наказва строго (warn + moderated). Изкуственото вдигане на темите (ъпване) също е забранено и се наказва по горепосочения начин. При повторно нарушение на правилата в секцията санкциите стават по-строги. Това е единственият начин да се предотврати спама и да се увеличи коректността в раздела. Обяви за продажби без обявена цена се трият! При забелязани нарушения - моля, ползвайте бутона!

Непременно прочетете ПРАВИЛАТА НА РАЗДЕЛА!

А защо Ти си позволяваш да нарушаваш правилата !!!!!! ????

имам интерес към навигацията от мен ако си съгласен имаш 130 лв. , може и без софтуер и без доставка, аз сам ще си я взема, само кажи къде

Midex: Защото като модератор напоследък в някои теми забелязвам признаци за изнудване на продавача и защото като модератор имам възможност да коментирам дадени действия на потребителите...което и сега ще направя - интересно защо искаш да вземеш по-евтино нов GPS, който "идва до вратата на 150 лв.", а продаваш стар CRT монитор на цена, на която във форума са се продавали TFT такива? Или като купувам - дай да ударим, а като продавам - дай пак да ударим. Така че много те моля да не ми цитираш правилата, които знам и насън и когато започнеш да отделяш по няколко часа дневно от свободното си време за да чистиш теми, да променяш заглавия, да приключваш рапорти, да отговаряш на десетки ЛС-та и др. и това да го правиш в продължение на години - тогава пак заповядай да си поговорим за правилата. Наясно съм, че косвено си се почувствал засегнат, тъй като искаш да му подбиеш цената (което е твое право), но не направи разлика от говоренето за конкретен случай и говоренето по принцип - той може и за 100 лв. да реши да го продаде, но решението за това в края на краищата си остава единствено негово.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...