Jump to content
BulForum.com

Diagnostika na printer

Recommended Posts

1 priyatel zamina za chujbina i mi ostavi printera si. Kaza che ne raboti , no ne znael kakvo mu ima. I az ne razbiram ot printeri. Kak da razbera kakvo mu ima i kakvo tryabva da se napravi , zashtoto printera e star (jet - Epson 300) i ne si struva da davam pari , ako ne moje da stane. Dori i da moje pak tryabva da sa dostatychno malko , za da si zaslujava.

Nyakoy moje li da go pregleda i da mi kaje shte ti struva tolkova i tolkova i ako si zaslujava da mi go napravi i da si platya ?

ako e mastilenmo struen nai veroqtnoe zapushena glavata i tva nqma orpavqne moje da smensih no tq struva kolkot celq printer moq be6e epson stylus color nqkolko meseca ne go bqh polzval i sq mi sedi tuk kat pametnik ve4e kat sa zapushi glavata nisto ne stava ot nego osven za 4asti

Главата може да се отпуши, само че не се сещам точно какво се правеше. Мисля, че темата беше обсуждана, ако не тук, може да погледнеш във форума на hardwarebg.com. Там със сигурност съм виждал.

Пробвай се във фирма Алпес. Обаче ми е трудно да ти обясня къде се намират точно. Най-общо казано е "до Лайпциг" ама не точно :-) Става въпрос за улицата която пресича Руски, ттръгваш в посока Васил Априлов, преди колелото отляво на улицата има една 2-3 етажна бизнес сграда. Огледай се за табела.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...