boomearst Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Днеска гледах премиерата в мола. Филмът е жесток от гледна точка на ефекти и екшън. Полимеризация на Терминатор и Матрицата. Ако някой търси много екшън, добри ефекти, яки кучки - това е филмът. Определено не е за хора, които търсят върховен смисъл във всеки филм... не е от най-смислените, но е приятен. Взели са и части от RE: 5 играта(гадовете основно), което много ми хареса. Давам му 8/10, макар че в imdb гласувах с 10/10. Не съм дал спойлери, така че приятно гледане. edit: 3D-то е покъртително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 ъхъ разбрах и аз че 3D било много добре пипната и Мила Йовович все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Снощо го гледах - добър е, приятен е за гледане, но като че ли можеше и още Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Току що го изгледах - с абсолютно нищо не е по-добър от предишните части. Прекалили са със забавените кадри. Екшън сцените също не впечатлиха с нищо; всичко сме го виждали вече - търчане по стени, скачане, въртене, безкрайни пълнители. Очаквах нещо повече от битката в банята. Виж, кученцата накрая ми харесаха Но каквото и да е, все пак е RESIDENT EEEEEVIL, така че не съжалявам, че го гледах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Току що го изгледах - с абсолютно нищо не е по-добър от предишните части. Прекалили са със забавените кадри. Екшън сцените също не впечатлиха с нищо; всичко сме го виждали вече - търчане по стени, скачане, въртене, безкрайни пълнители. Очаквах нещо повече от битката в банята. Виж, кученцата накрая ми харесаха Но каквото и да е, все пак е RESIDENT EEEEEVIL, така че не съжалявам, че го гледах! Ъ? Да не си го гледал на кампутер? Щото 3Д-то беше зашимитиаващо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Ъ? Да не си го гледал на кампутер? Щото 3Д-то беше зашимитиаващо! Аз от шарении вече трудно се зашимитиавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Абе..., можеха да се постараят повечко... Някак прекалено влакнест ми стои... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Вчера го гледах на "страхотното" налично качество Бива, ще ида да го гледам на кино да видим за какво става въпрос. Само не ми хареса нещо... тоя от матрицата... много клиширано ми дойде. Но бива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 Както бях казал по-горе... нещо средно между терминатор и матрицата.. Много плоска ми се стори историята, но като чели това и е чарът. Единственото, което не може съзнанието ми да си обясни е защо по дяволите са и на Umbrella Corporation всичките тези вируси, мутации и този апокалипсис, който е оставил около 1% живи на земята. Къде им е кяра? Парите вече не играят и самата Ъмбрела е застрашена... какъв е смисълът някой да е ултра терминатор, при положение, че почти няма хора, на които да се похвали. Иначе тоя "лошия" е копие на Агент Смит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Единственото, което не може съзнанието ми да си обясни е защо по дяволите са и на Umbrella Corporation всичките тези вируси, мутации и този апокалипсис, който е оставил около 1% живи на земята. Къде им е кяра? Парите вече не играят и самата Ъмбрела е застрашена... какъв е смисълът някой да е ултра терминатор, при положение, че почти няма хора, на които да се похвали. E нали е "авария" разпространяването на великия T-Вирус Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 E нали е "авария" разпространяването на великия T-Вирус не гледай 1вият филм и ше видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Никое 3-D на света не може да го спаси този филм, толкова е малоумен. Може би щеше да се получи нещо, ако имаше ~час и трийсИ минути СТРАСТНА лесбо сцена с Мила Йовович и онази другата мацка от "Heroes". Като обобщение мога да кажа, че нищо не очаквах и пак съм разочарован . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Филма го гледах,и е супер ! 3д-то беше много яко. Явно ще има и 5ти филм http://www.youtube.com/watch?v=Ly_izxQsHIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 E нали е "авария" разпространяването на великия T-Вирус Нещо подобно, но за какъв чеп им е да го доразвиват и мутират, като още в първата част имаше антивирус. Много по-логично е да направят масово разпространение и всеки ухапан да си го бие, а заразените да бъдат изолирани и системно избивани. Така, ем ще се спаси човечеството, ем може да има печалба от фирмата производител на антидота, ако му сложи народна цена... ще печели от масовата употреба... все пак кой иска да стане зомби? Но ясно, де.... целта е много филми и пари, но нищо не им пречеше да измислят по-добра история. Сигурен съм, че дори аз бих измислил нещо по-логично, което би се харесало и на зрителите, които обичат замисъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 не гледай 1вият филм и ше видиш Да бе... к'ви ги говоря и аз Ем съм го гледал бая пъти... даже това ми е любимата част Като цяло 1-вата част е най яка според мен... след това е малко бозава историята, а 5-тата част вече не знам какво ще правят... ще търсят Гренландия ли-хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Да бе... к'ви ги говоря и аз Ем съм го гледал бая пъти... даже това ми е любимата част Като цяло 1-вата част е най яка според мен... след това е малко бозава историята, а 5-тата част вече не знам какво ще правят... ще търсят Гренландия ли-хахах всички отиват да търсят Атлантида , и зомбитата ги следват Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Mr. Anderson Ша лапат червеното (май беше ) хапче и ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 бозичка, но си има своите моменти Като цяло се накефих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Принципно след първата част всичко си е бозичка...., ама ги гледам к'во да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Не съм съгласен,че всичко след първата част е бозичка,но наистина Afterlife е адски зле откъм сюжет.Поне ефектите са добре направени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Явно единственото свястно нещо в този филм са 3Д ефектите. Всичко друго е тотална боза и е резил за поредицата. Тъп, прост и скучен. Излага репутацията на великата игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Гледах филма. Дори и на жалкия ми монитор си личеше че са се постарали и 3д ефектите са на ниво. Обаче малоумно наивната нотка си присъства и тук. Защо просто не следват историите на играта а раждат неща,които нямат нищо общо като история. Все пак са се постарали да копират нещо от петицата но според мен никак не се е получило, Опитайте се да откриете разлики. http://www.youtube.com/watch?v=4itKzIHfF1k http://www.youtube.com/watch?v=mNs0pF5iCVo Едното не е както трябва, опитайте се да прецените кое. Друго клипче от хореографията на тупаниците в играта, добре са се сетили да копират от там поне да го бяха направили нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Имам чуството че следващия еп./филм ще заприлича още повече на матрицата и вътрешните и "програми". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.