bergkamp Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Nqkoi znae li neshto op vuprosa s izlizaneto na need for speed underground 2 ili puk nqkoi novi screen shopi da ima ??? shtoto predi okolo 5 sedmici si4ki govoriha za nfsU2 za izlizane i drygi neshta i az ne se vklu4ih i zatova pisha sega ?? a zashto horata ot EA sa napravili samo 5- ili 6 nepomna kolko bqha sceenshops a da bqha napravili poveche a te samo nqkvi 5-6 ai radvaite basi maikata :{ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 bergkamp.... da ti kaja az razbrah 4e underground-a 6tql da iliza septemvri ili noemvri ne6to taka se govore6e!ina4e i az s neturpenie q o4akvam tazi igra!nqkoi moje li da mi kaje kakvi 6te sa i iziskvaniqta za da znam dali da si kupuvam novo pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Какво точно ти попречи да пишеш в тази тема: http://warez.ru/invision/index.php?showtop...eed+underground ?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.