Jump to content
BulForum.com

Продавам нова цифрова фоторамка

Recommended Posts

Поръчах си я от Англия, заедно с този фотоапарат, но реално исках друг модел, затова и я продавам. Моделът е Kodak P730, 7", с Quick Touch Border, & motion sensor, поддържа KODAK Color Science Technology за подобряване качеството на изобразяваните снимки и др. Чете директно SD/SDHC, MMC, xD, MEMORY STICK, MEMORY STICK Duo, MEMORY STICK Pro Duo и USB flash drives.

Ето направо линк към сайта на Кодак да разгледате подробните данни. Едит: Давам и 1 GB SD карта към нея.

Тази вечер ще я разпечатам да видя всичко ли е наред след пътуванията през границите. Предполагам, че адапторът ще е с английския стандарт, така че ще трябва да си вземете преходник (струват 1-2 лв.), за да може да го пъхнете в контакта...а ако аз намеря междувременно някакъв вкъщи направо ще го сложа в кашона (Едит: вече е с преходник) (ОЕМ вариант), в който би трябвало да има рамката, стойка, адаптора и ръководство. Гаранция няма ; може и да ползва някаква международна на Кодак, но не съм се интересувал.

Не успях да открия за колко се продава този модел в БГ, но сравнявайки цените на подобни модели рамки мисля, че 85 лв. е резонна цена. (за Пловдив)

Едит: Актуална цена: 85 80 75 70 65 лв. - ПРОДАДЕНА

109010237_1GG.jpg

Днес купих преходник, така че успях да я включа и да я разгледам. За малкото време, за което си поиграх останах очарован от качеството на изобразяваните снимки. Забелязах и друга хубава функция - рамката си има вградени часовник (картинката е на аналогов), а също и календар, с др. думи от лявата страна по избор може да стои часовника или календара с текущия месец и ден, а отдясно в слайдшоу да си вървят избраните снимки. Сензорът за движение всъщност функционира подобно на сензора за движение в iPod - изборът на конкретна снимка може да става и по този начин. Няма проблем с различните резолюции - пробвах от малки до големи (4000 пиксела).

Нова цена - 75 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...