xXx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 След като баща ми си направи татус (аз още от преди си имам идея да си правя де,но той ме зариби още повече ) много съм се запалил и аз.Само че работата е там,че според моето виждане татуса трябва да е уникален...най-малкото по мой собствен дизайн.Тъпо ще се почуствам ако се съблека на плажа и видя същия татус,който седи на моя гръб татуиран върху нечии друг .Таа сега последно съм се насочил към викингска тематика.Незнам-ще го мисля лека полека.На този етап само разглеждам различни татуси и се опитвам да изградя образа си в главата...после ще го обяснявам на татуиста Edit:Забравих да добавя,че мястото което съм си харесал е или плешката на гърба или прасеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 хХх по викингската тематика - имам няколко мои си модела, дето се колебаех, кой да си направя, мога да гарантирам, че са уникални. Друг е въпросът, дали ще ти харесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 q dai da gi vidim mene su6to me zaribqvat takiva vikingi ot stra6no mnogo vreme iskam da si namerq dobar viking Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Някой знае ли кога бачка студиото на Безистена, че тия дни смятам да планувам едно ходене. Дали бачка в събота? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 След това искаме снимки - задълже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 След това искаме снимки - задълже! Ооо определено ще има снимки след като мине зачервяването, за какво да си я правя, ако не си я покажа после Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 toi joro si hodi naposledak kogato si iska eto mu telefona razberete se predvaritelno ina4e te pozdravqvam za izbora toi e edin ot dobrite tatuisti v grada 0897307075 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 toi joro si hodi naposledak kogato si iska eto mu telefona razberete se predvaritelno ina4e te pozdravqvam za izbora toi e edin ot dobrite tatuisti v grada 0897307075 Мерси много за инфото Наистина доста хора ми го препоръчаха, дано остана доволна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 значи темата я чета постоянно зайнтересовах се и гледам има движение ,до сега не съм писал ама сега ще пиша значи татос имам даже 2, втория го направих миналата седмица ,ще приложа снимки ,брат ми ме зариби направи си един на ръката и 1 на кръста след 2 години и аз реших направих 1 на гърба високо на плешката, тогава се чудех между слънце и дракон и татоиста ми помогна комбинира ги за жалост на 1-вия татос ще дам снимки по нататък, 2-ия от преди седмица се реших ,защото татоиста ми хареса креативен е и работи чисто имам 2 татоси от него и досега нямам проблеми.Историята е мн забавна с първия ми татос подарък беше и колкото и да не вярват хората беше подарък от майка ми , а най-забавната част е че и тя си направи с мен там КЪДЕТО Е МОЯТА ТЯ ИМА ЕДНО КОНЧЕ САМО ЩТРИХИ ОБАЧЕ МНОГО НЕЖНО,НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПО КЪСНО , приятелката ми си направи на глезена едно много хубаво колибри и на него ще пусна снимки по-късно изобщо много съм доволен от този пич, не искам да споря кой е по добър, кой е мърляч и как работи, аз от този съм доволен ако има желаещи ще кажа къде в Пловдив е ,ето и снимка на новата ми придобивка. това е модела: това е готовия татос: аз си го харесвам мноого Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 като изключим че пишеш доста неграмотно и така и не каза кой точно ти ги е правил тиа "татоси" всички се прекланяме пред информацията която ни даде (покланящо се човече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Не съм от онези , който правят реклама ,ако си прочел внимателно неграмотното ми писане, ще разбереш ,че има ли желаещи ще дам кординати ,споровете кой е по-добър татоист не ми са по вкуса.А сърказма ти ако има такъв не ми е много приятен ,темата си я бива дай да не я разваляме Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Официално разрешавам на всички да ми честитят първата татуировка)) Искам ощееее.... адски е готино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Честитооооооо!! Дано да те радва много,дай да я видим и ние да се порадваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 значи темата я чета постоянно зайнтересовах се и гледам има движение ,до сега не съм писал ама сега ще пиша значи татос имам даже 2, втория го направих миналата седмица ,ще приложа снимки ,брат ми ме зариби направи си един на ръката и 1 на кръста след 2 години и аз реших направих 1 на гърба високо на плешката, тогава се чудех между слънце и дракон и татуйста ми помогна комбинира ги за жалост на 1-вия татос ще дам снимки по нататък, 2-ия от преди седмица се реших ,защото татоиста ми хареса креативен е и работи чисто имам 2 татоси от него и досега нямам проблеми.Историята е мн забавна с първия ми татос подарък беше и колкото и да не вярват хората беше подарък от майка ми , а най-забавната част е че и тя си направи с мен там КЪДЕТО Е МОЯТА ТЯ ИМА ЕДНО КОНЧЕ САМО ЩТРИХИ ОБАЧЕ МНОГО НЕЖНО,НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПО КЪСНО , приятелката ми си направи на глезена едно много хубаво кулибри и на него ще пусна снимки по-късно изобщо много съм доволен от този пич, не искам да споря кой е по добър, кой е марляч и как работи, аз от този съм доволен ако има желаещи ще кажа къде в Пловдив е ,ето и снимка на новата ми придобивка. като изключим че пишеш доста неграмотно и така и не каза кой точно ти ги е правил тиа "татоси" всички се прекланяме пред информацията която ни даде (покланящо се човече) Не съм от онези , който правят реклама ,ако си прочел внимателно неграмотното ми писане, ще разбереш ,че има ли желаещи ще дам кординати ,споровете кой е по-добър татоист не ми са по вкуса.А сърказма ти ако има такъв не ми е много приятен ,темата си я бива дай да не я разваляме Тъй като и двамата не сте много грамотни, особено единия, (в зона препинателни знаци няма да влизам, че ще стане страшно) вземете се успокойте и ако имате нещо да си казвате го правете на ЛС. ------------------ Снежко чакаме снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 snejkoooo честит татууус . ИСКАМЕ СНИМКИ,ИСКАМЕ СНИМКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Тъй като и двамата не сте много грамотни, особено единия, (в зона препинателни знаци няма да влизам, че ще стане страшно) вземете се успокойте и ако имате нещо да си казвате го правете на ЛС. ------------------ Снежко чакаме снимки (poklanq6to se 4ove4e ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Такова ли? За тебе е вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Ок мир да е. Обещаните снимки на старата ми татоировка и тази на крака на приятелката ми: Съжелявам за качеството от GSM са снимките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Колибрито е добро, но дракона ми мяза на дракон стоножка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 1 въпрос: защо всички казвате татуси след като думата е татуировки? Или е по същата причина поради която се употребяват думите "френдче" и "гърла"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 1 въпрос: защо всички казвате татуси след като думата е татуировки? Или е по същата причина поради която се употребяват думите "френдче" и "гърла"? Поради същата причина,поради която употребяваме и френд ...и защото татуировка е много дълга и татус се изговаря по-лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 da ti kaja 4esno kato 4ovek koito se interesuva ot tatuirovki i takiva raboti i 2te tatuirovki sa napraveni ot ne osobeno dobar tatuist.... kazvam go s nai 4ista savest ...... osobeno drakona sam siguren 4e i az moga da go napravq po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Въх, като ви слушам почвам да се замислям да качвам ли моята татуировка, сигурно ще я разнищите от критики... макар че честно казано и на мен въпросният дракон не ми харесва, а цветни татуси не ме кефят кой знае колко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Въх, като ви слушам почвам да се замислям да качвам ли моята татуировка, сигурно ще я разнищите от критики... Ааааа. Никакви такива. Обеща снимки. Обещаното си го търсим като наследство - очакваме в най0скоро време снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.