HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Az puk si pravih v edno studio blizo do kapitan raicho i sum mnogo dovolna. Na gurba mi e i cveta ne e mrudnal. Imam ideq za oshte 1-2, no shte vidim koga shte se osushtestvi. Оле,при Божо ли си си правила татус?Не е много умно от твоя страна-там хигиената е по всякаква критика,той не може да рисува добре и целия град си прави при него,което прави татусите му да седят еднотипно по телата на пловдивчани! Божо сакс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 E twa 6te stane qk Tatus - Logoto na Godmsack ili na Cester tatosite na predmi6nicite sa dosta zli: i twa e dobre : Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Кво да ти кажа,не си падам по този стил-Ърбън или още Гето се казва.Много е...абе напомня ми за моряците с русалки и котви по ръцете.Не се сърди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 emi nali znae6 pogovorkata : "Seki si ima vkus kazalo ku4eto i prodyljilo si lije ta6acite" Take 4e men me kefat teq e takiwa ... 4erepi, kryv, zverowe i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Лошо няма. А колкото до поговорките-Всеки си има вкус,казал Дявола и скочил в копривата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Аз съм си правил ... няколко .. за първите вече малко съжалявам .. защото ме драха с една самоделка и беше просто ужас ... после избледня. И тази на устната ми избедня. Последно си правих при Кубинеца от Асеновград .. бях доброволец и съм адски доволен, надупчих си една гарга на гърба. Скоро приятелката ми и един приятел бяха при него и просто .. супер добре работи. За това дали са гъзария татуировките ... много е сложно да се каже ... това е явление като дългите коси, обеците ... и т.н. тези неща те правят различен. @velvet_underground за Жоро, дето има една машинка на врата ли говориш .. ако е този .. говори се че е един от най-добрите. Вярно, че е топло ама .. и миналата година точно по това време се надупчих. Успех!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 qko e ako si nqkoi zdravenqk da si napravi6 na bicepsa ne e li taka.ako si nqkoi keko kva ti e polzata Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Вижте каква убийствена татуировка на Диабло Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 oib,не знам за врата,не съм го разглеждал,но той е правил татуировките на един от един клип на каризма май Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Аз имам една от преди 4-5 години правена със самоделка и все се каня да я довърша... Чудя се къде ще е най-удачно да ида... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 19, 2004 Author Share Posted June 19, 2004 Навсякъде,ни не при Божо.Това е моят съвет.Жоро,Профи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 абе т'ва е да си оризилиш тялото за цял живот,иначе понякога хубаво стоят,но като ти омръзне и се чудиш как да я махнеш...пък да не говорим че ако ти лепнат някоя болест цял живот ще съжаляваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 абе т'ва е да си оризилиш тялото за цял живот,иначе понякога хубаво стоят,но като ти омръзне и се чудиш как да я махнеш...пък да не говорим че ако ти лепнат някоя болест цял живот ще съжаляваш могат да се махат споко Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHiNkeR Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 могат да се махат споко Могат, но винаги остава белег. Иначе и аз съм им фен. Съветвам тези, които ще си правят добре да помислят ДАЛИ и КАКВО точно искат, за да не им се налага да ги махат. Между другото вместо да се махне една татуировка може да се препокрие с по-голяма (с около 2-3 пъти), но това прави избора на втората по-сложен, защото трябва да е съобразена със старата. По принцип не се препоръчва татуиране през лятото, особено ако Ви предстоят слънчеви бани. И е добре татуировката да се повтори след около 6 месеца, за постигане на по-добър контраст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Навсякъде,ни не при Божо.Това е моят съвет.Жоро,Профи дай някакви адреси и някакви цени за повтаряне на черна гривна на бицепс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 дай някакви адреси и някакви цени за повтаряне на черна гривна на бицепс. Ако си сериозен ми кажи и ще те заведа при най-добрия в тоя град,не правя реклами...просто ще те заведа и ти ще се убедиш сам.Пиши ми PM за повече инфо.Аз лично съм на мнение,че татуса трябва да се прави от човек,който наистина умее да рисува,а не като повечето самозванци,които просто прерисуват от готови каталози и не влагат нищо оригинално.Моята татуировка примерно (както казах по-горе)е правена специално за мен и знам,че никой друг на този свят няма като нея-виж подобни може,но не и същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 mi to tva e qsno : vseki iska da e unikalen za tva nai-dobre "hudojnika" da vloji malko li4no tvor4estvo ta da se gordee6 s tova koeto nosi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ако си сериозен ми кажи и ще те заведа при най-добрия в тоя град,не правя реклами...просто ще те заведа и ти ще се убедиш сам.Пиши ми PM за повече инфо.Аз лично съм на мнение,че татуса трябва да се прави от човек,който наистина умее да рисува,а не като повечето самозванци,които просто прерисуват от готови каталози и не влагат нищо оригинално.Моята татуировка примерно (както казах по-горе)е правена специално за мен и знам,че никой друг на този свят няма като нея-виж подобни може,но не и същата. Не съм сериозен в смисъл не съм маниак на тема "трябва да е най-добрия в света за да му дам да ме дупчи". Искам да ми се повтори и довърши татуировката. Искам и места и цени. Не ми трябват хора да ме водят и тн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ми ок,тогава просто иди в първото студио,влез и кажи :Пич,искам да ме дупчиш за втори път,че нещо почва да избледнява... Невярвам да си толкова непросветен,че да знаеш поне едно студио в Пловдив... съксес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Аз лично не бих се татуирал... така си мисля... ама чакайте да ви покажа тука една хава... Star Wars TATOOS ТОВА ТУК НЕ Е ТЕНИСКА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Ако имах пари и 18 години бих си лепнал 1 малък обърнат celtic cross на челото, малко над веждите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Ако имах пари и 18 години бих си лепнал 1 малък обърнат celtic cross на челото, малко над веждите ЛОЛ на челото ? щото точно на челото бе ? баси мен там изобщо няма да ми харесва,всеки път като се погледва в огледалото и да го гледам тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 zna4i za men tatoo sa nadaxva6ti ma za mlad 4ovek.kak vi izglejda dqtka na 70 god s visnala koja s tatoo da pada i da se 4udi kak da q skrie da ne mu se smeqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Az puk si pravih v edno studio blizo do kapitan raicho i sum mnogo dovolna. Na gurba mi e i cveta ne e mrudnal. Imam ideq za oshte 1-2, no shte vidim koga shte se osushtestvi. Ти при Божо ли си го правила един гологлав тип,ако е при него тои е наи-добрия аз също имам татоо и не съм против Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Яко, яко. И аз съм навитак, ама нямам 18, а нашите няма да се навият никога. А на лицето нали не правеха? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.