Mr.Tinkertrain Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 мерси много баце тоя ще е кораба на моя татус след преработката , мерси много иначе за цената така като гледам в пловдив под 60-70лв няма да ти вземат Жив и здрав Иначе съм му фърлил око на тоя татус с корекции в косата и леко фигурата на грим риипъра тряя да са барне. Ся остава да изчета голяма част от темата и да реша при кой да хода да ма дупчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 татуса който реших да си правя и казах за него малко по-нагоре ще представлява нещо такова кораба който исках ще е ето този без главата която е над него , главата на викинг която ще поставим там е ето тази : лицето ще бъде преработено в малко по-злобно с тук-таме по някой белез предполагам че ще стане добре , за сенките около татуса още се чудя тези ми харесват може и тях да добавя като стане готов ще го кача да си кажете мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 На мен 1-вата като цяло ми харесва повече, включително и лицето. Ако търсиш личното ми мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 А пичове колко ште ми вземат за нещо от този сорт: http://www.bmezine.com/tattoo/A20527/high/4elements.jpg http://www.bmezine.com/tattoo/A20623/high/bmekanji.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 на мен тази ми харесва-има си и викинг,има си и кораб,кво повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Майлупсва Овеликс ( ако приемем че това е Астерикс ). Кой в града може да прави добри животни имам предвид лъв наумил съм нещо : Една опашка на лъв , която да започва на врата тялото на лъва да е на плешката а главата да е на рамото и в устата да е прехапал българсктоо знаме може и надпис на старобългарски "България над всичко " Тъ такова нещо кой може да го направи бая фантазия се иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Кой в града може да прави добри животни хехе , вече почнахте да се чудите каква простотия да напишете назад в темата около 10 страници на всяка 1 от тях има поне по 2 мнения и препоръки относно добър татуист Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 слагам няколко снимки на татуси ,които ме разсмяха искрено Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Първо искам да помоля който има информация да сподели отностно адресите на тату студиата из Пловдив. Изчетох цялата тема и не открих точни такива. bgmaps.com линкове също биха били супер. Относно татуировките манталитета в БГ е с около десетилетие назад спрямо US, Канада и Европа (даже и Полша/Чехия/Унгария) тези които тук минават за свръх авангардни там не го вдигат изобщо.... Там нещата всъщност доста са се извратили в насока на "изкуство" наистина има впечатляващи неща, но изкуството съществуващо заради самото себеси си е жив кич. Това което всъщност ме дразни в нашенци е че "са над тези неща" - жалки хорица с високо мнение, не че някой ги пита ама да кажат. Казано с други думи - провинциален манталитет. Жалко е но е факт. Същото явление се наблюдава и в другите опоменати държави, но в чуствително по малка степен. ето малко линкове и от мен: ratemyink.com доста сносна галерия като количаство има и качествени неща тук-таме tattoonow.com тук се публикуват основно авторски творби и като цяло нивото е много високо доста красиви неща за ценители иначе аз харесвам татуировки с котета понякога и страшно долнопробни татуировки изглеждат пленителни стилът си е стил ето и още последните две нещо не излизат... изглежда има лимит предпоследна последна извинявам се ако на някой му идват вповече тези снимки... гледах да подбера по нескандални Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 К'ви ги приказваш бе!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Хора я ми кажете къде в Пловдив мога да си направя татуировка от снимка на целия гръб.Искам да е някои наистина добър които да ми я направи както трябва а не да ми оплеска.Говорим за вечна татуировка която да не се изтрива.Ако някои знае студия моля да дава адреси,телефони и каквто информация има.Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 eto q moita Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Малеййй тия мацки с тия ръкави и цял гръб...друга тема Аз,както и доста пъти преди мен,препоръчвам Tattoo & Piercing Studio Mops на Александър Батенберг 26 (демек под Безистенъ на главната) Отивате,говорите с пича (Жоро се казва),казвате му какво сте намислили и ако имате мостра е добре да му носите,той ви казва колко пара,казва ви ден в който да отидете и тфа е! Айде народе..шарете се Link to comment Share on other sites More sharing options...
intrigata79 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 STIGA S TEZI BOJO,JORO,VADO VSEKI SAMO ZA TIAH GOVORI,IMA EDIN KOITO AZ LI4NO POLUDIAH OT NEGO KATO MI NAPRAVI TATOSA OTIVAI TE TAM PRI NEGO 4ESNO MNOGO E DOBAR I SI RAZBIRA OT RABOTATA. NA UL.''IVAN KIRJAKOV''20 SRE6TU MEHANOTEHNIKUMA RABOTI GSM-- 0898399991 NIKOLAI SE KAZVA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Аз на тип с 6 поста дето е регнат преди седем дни ли да вервам или на Хейт. По темата: крила По предварителни данни не по-малко от 200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 STIGA S TEZI BOJO,JORO,VADO VSEKI SAMO ZA TIAH GOVORI,IMA EDIN KOITO AZ LI4NO POLUDIAH OT NEGO KATO MI NAPRAVI TATOSA OTIVAI TE TAM PRI NEGO 4ESNO MNOGO E DOBAR I SI RAZBIRA OT RABOTATA. NA UL.''IVAN KIRJAKOV''20 SRE6TU MEHANOTEHNIKUMA RABOTI GSM-- 0898399991 NIKOLAI SE KAZVA. точно пък тоя недей ми го хвали , тва е може би един от най-некадърните татуисти в града като видях на 1 приятел кво му е напрвил и за какви пари щях да повърна Link to comment Share on other sites More sharing options...
intrigata79 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Otidete da si na pravite TATOSI pri Nikolai v KI4UKA sreshtu mehanotehnikuma,toja pi4 pravi neverojatni totairovki,i ne vzima skapo az si zagubih uma tam kato mi e napravi na men.Moga da vi dam to4nia adras i tel.ulica ''Ivan Kisjakov''20 i gsm-0898399991,njama da sajaljavate samo pri nego 6te hoda ve4e to4no toja pi4 6te go prepora4am za6toto naistina gi pravi jaki tatosite,neznam predi kolko godini si e pravil tvoia priatel no sega e nomer 1 Nikolai Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 абе ходи се скрий някъде бе , почти съм сигурен че ти си този пич който ги прави татусите до механотехникума и просто си правиш реклама , ама си толкова некадърен че каквото и да правиш който се е излъгал да дойде до тебе не повтавя грешката си ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Пусни една снимка да видим кво ти е направил, че да го хвалиш толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intrigata79 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 ami ako mi kaje6 kak da e pusna tazi snimka 6te ti e pusna i plus tova az sam macka a ne maj, Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 intrigata79 не знам дали си - "macka a ne maj", то това е и без значение, но използването на CAPS е в разрез с Правилата на Форума. Тъй като съм 100% сигурен, че не си прочела въпросните такива - ще те помоля да го направиш, ако решиш разбира се, че искаш да продължиш да пишеш в нашия Форум. Прочети Правилата на Форума тук, а също така тази тема - тук. zlobil - махам ти последното мнение, не му е мястото тук, а и не виждам защо трябва да се косиш за глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 изнервих се , извинявам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Аз съм готов с мойта. Тия дни ще пусна пик... (да използваме смайлито активно докато не се е изтъркало) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Правили ли сте си татуировка,какво мислите за татуировките,къде сте си ги правили Да правил съм си дори 5 бр. картинки имам по себеси.Татосите по мен са ми правени от (БАТ ДАНЧО). С изключение на една която съм си правил сам. А иначе мисля, че не е лошо човек щом иска да си направи.Но преди това да помисли сериозно каква защото все пак е за цял живот. и си имам собственно мнение,че без една може но с една неможе. И да си кажа честно наи много ми допадат черно белите.Защото цветните са ми малко като tatto от дъвки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 и си имам собственно мнение,че без една може но с една неможе.И да си кажа честно наи много ми допадат черно белите.Защото цветните са ми малко като tatto от дъвки. това мнение го има всеки който някога си е правил татус и аз предпочитам черно белите но напоследък съм луднал на тема татуйровки якудза http://www.tokyographics.com/blog/wp-conte...kusa-tattoo.jpg дори по 1 време сериозно обмислях да си направя 1 ръкав с такива мотиви , добре че този път се замислих преди да го направя и се отказах едит : новата иконка е по зарибена даже от аватара ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.