second.life.syndrome Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Имам две татуировки и запланувани още четири + около 40 обеци, за чиято цена не ми се и мисли. А след няколко месеца мисля да си пробия отново езика, като този път ще се презапася с обеци - ще поръчвам по интернет, ако има заинтересовани, да пращат ПМ, за да се намали цената на доставката. Говорим за цени от порядъка на 1,99$ на брой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Имам две татуировки и запланувани още четири + около 40 обеци, за чиято цена не ми се и мисли. <{POST_SNAPBACK}> не се ли изсили с тези цифри???има ли вариант да качиш двете си татуировки да ги видим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ами не, не си ги измислям, от замислените 4 само една ще е с по-големи размери (на прасеца). Колкото до обеците, от тях ще се прави... нещо такова: корсет, но разположението ще е различно. Steve Haworth Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Aми не, няма да е разположен по начините, показани на снимката, но в момента не мога да изнамеря снимано това, което трябва да представлява. Колкото до татуса на гърба - авторски е Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Корсета -> . Моето мнение е , че само си разваляте телата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Абе аз по едно време помолих хората,които смятат,че някой си разваля тялото,да не се обаждат.vas90,ти май беше сред тях.Не знам как да ти обясня по възможно най-простия начин-спри да пишеш по тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ами не, не си ги измислям, от замислените 4 само една ще е с по-големи размери (на прасеца). Колкото до обеците, от тях ще се прави... нещо такова: корсет, но разположението ще е различно. A за снимки на моите татуировки, ето две с лошо качество: на гърба на ръката Хайде, малка провокация от мен: Steve Haworth <{POST_SNAPBACK}> Ето една провокация и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Според мен няма смисъл човек да си прави истинска татуировка, защото каквото и да прави след гова не може да я махне!!! Аз знам къде има студио за татуировки(точно там, където е skateshop - a ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ами аз наистина планирам да си направя и ще си направя!!!!!Дракон защото адски много ме кефят такива татуси и 1 моя позната има..и супер много и се редвам и го целувам та..сигурно ще е някъде където да не го виждам защото ще ми омръзне най вероятно на гърба някъде.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Според мен няма смисъл човек да си прави истинска татуировка, защото каквото и да прави след гова не може да я махне!!! Аз знам къде има студио за татуировки(точно там, където е skateshop - a ) <{POST_SNAPBACK}> 4etox 4etox i nakraq re6ix i az da se obada 6tom nqma smisul kvo izob6to ni orezelqva6 temata nas na kefat istinski tatusi kogato bqx 3 klas me kefexa ot davki sega sam malko po-golqm i znam kvo iskam i kvo ne zatva si zemete mneniqta ti i tvoq priqtel vas90 i se zasilete na nqkade pisna mi da se obajdate nepodgotveni ..... floodete si v drugi temi taq tema e za XORA KOITO SE KEFAT NA TATUSI nikoi ne vi e iskal mnenieto dali va kefat ili ne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Я ми кажете, става ли татус върху белег от операция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Става Кожата обикновено е по-твърда на тези места, което я прави по-трудна за работа... Но... Става. Честна пионерска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Става Кожата обикновено е по-твърда на тези места, което я прави по-трудна за работа... Но... Става. Честна пионерска. <{POST_SNAPBACK}> Дано :smile: . Точно този шев доста съм го третирал с препарати за омекотяване на кожата и разнасяне на гранулите, които се получават след зарастване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 @juji .. татуса ти кърти .. просто ме уби ... Имам две татуировки и запланувани още четири + около 40 обеци, за чиято цена не ми се и мисли. А след няколко месеца мисля да си пробия отново езика, като този път ще се презапася с обеци - ще поръчвам по интернет, ако има заинтересовани, да пращат ПМ, за да се намали цената на доставката. Говорим за цени от порядъка на 1,99$ на брой. <{POST_SNAPBACK}> аз съм навит за сделката .. смятам да си поръчам и един въпрос да не смяташ да си правиш корсет между краката ?!? :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Все повече си мисля да хвана перфоратора. А за непросветените можеш ли да кажеш от какъв метал са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Много ми харесват татусите, но за сега се възд ържам да си правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ето я мойта Зимата ще я правя цветна с малък пейзаж в "заден" план Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Мда и аз с нетърпение чакам зимата! Смятам да повторя тази която имам, може и да я доразвия малко, но все още не съм сигурен как точно. А може и да си направя още една, пак ще е някъв "шаманизъм". (не знам защо всички дават това определение за татуса ми? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 m da vi se pofalq napravix si minalata sedmica o6te 1 tatus - drakon na bedroto cveten (tova mi e parvata cvetna tatuirovka) ve4e sa mi 7 broq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 m da vi se pofalq napravix si minalata sedmica o6te 1 tatus - drakon na bedroto cveten (tova mi e parvata cvetna tatuirovka) ve4e sa mi 7 broq <{POST_SNAPBACK}> Честито! Явно си голям манияк - 7 броя.... Очакваме снимки, стига да не са некви котви, русалки или нещо от рода на "Цеца (сърце) Злобу".. Ама защо се дупчиш лятно време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 tova be6e o6te predi 10tina dena ama to nali taka se kazva minalata sedmica... ina4e snimki bqx ka4il ama v momenta misla 4e nqmam tiq dni kato mi varnat aparat4eto 6te ka4a ina4e az si se gordeq s tatusite nqmat ni6to ob6to s kotvi4ki i rosalki ina4e imam 1 na garba za opravqne ama ne moa da izmisla kvo da naprava otgore... obe6tavam do 1-2 dena da ka4a snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.