bogidar Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Става въпрос за обзавездане на кухня с ел. уреди. Търся втора употреба фурна, керамични котлони, хладилник/фризер, миячна машина, микровълнова - всичко за вграждане. Трябва ми и пералня, обикновенна, не за вграждане. Нещата трябва да са изправни и в добро козметично състояние. Цени за компонент над 200лв. не ме интересуват. Има много хора занимаващи се с внос на ел. уреди от западни страни, така че чакам предложения... 0897 954 838 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinkoto Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Става въпрос за обзавездане на кухня с ел. уреди. Търся втора употреба фурна, керамични котлони, хладилник/фризер, миячна машина, микровълнова - всичко за вграждане. Трябва ми и пералня, обикновенна, не за вграждане. Нещата трябва да са изправни и в добро козметично състояние. Цени за компонент над 200лв. не ме интересуват. Има много хора занимаващи се с внос на ел. уреди от западни страни, така че чакам предложения... 0897 954 838 Мога да ти предложа 4 котлона ( керамични) в добро състояние + бутони за управление за вграждане = 60 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.