shortcuttohell Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Търся да закупя хубава аларма за жилище, с 3 обемни датчика+магнитен. Да е пълен комплект(бронирана сирена и тн). Изискването ми е да я закупя от човек, който има познанията да ми я монтира. Ориентировъчна цена - около 200 лева. Очаквам пердложения в темата или на л.с. Също така ако няма предложения ще съм благодарен ако ме насочите към някоя фирма, защото не можах да намеря. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimalizum Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 kak искаш да я пускаш алармата с дистанционно или с клавиатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
shortcuttohell Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 kak искаш да я пускаш алармата с дистанционно или с клавиатура което е по-сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimalizum Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 http://www.lesibg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=7_20&products_id=284 е вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.