Jump to content
BulForum.com

GSM do 250 lv?Samsung X 100?Ili drug?

DANKO

Recommended Posts

изобщо не са малко, просто са лошо разпределени.

според мен телефона наистина си заслужава, и аз се чудех между него и м55 избора беше труден но аз взех м55 заради повехето му памет за йава

Като стана въпрос за М55,да споделя малко личен опит с тоя телефон.Имам такъв от половин година и досега два пъти ми се изтрива целия указател.Звучи глупаво,обаче вторият път беше днес.Снощи си включвам телефона и след 2 часа виждам че не му светят страничните лампички.Изкл-чих го и го включих и се оправи.След тва говорих два пъти и на сутринта влизам в указателя,обаче-Курец,няма никой.Ся знайте ли кво ми е на душата... :wir

offtopic:

Като стана дума за М55 искам да кажа, че си е прекрасен телефон за малко пари. Не му липсва нищо, паметта от 1,8 може да се вдигне до 3,5 4,2 Мб ;) ;) стига да имаш подходящия кабел.

Софтуерен ъпгрейд за Siemens M55 супер мощен и ефективен телефон.

Софтуерния ъпгрейд дава следните възможности:

1. софтуера е версия 11

2. памета на телефона се увеличава на 3,5MB

3. премахната блокировка Low Battery на камерата (прави снимки и ако батерията е под 30%)

4. на дисплея показва температурата на околната среда

5. възможност за запис на телефоните разговори с диктофона на телефона

6. на дисплея показва графично мощността и честотата на околните 6 клетки и цифрово в db клетката с която работи

7. на дисплея освен графично, показва и дигитално състоянието на батерията в %. (с точност до 1 %)

8. увеличено е графичното меню с иконите

9. двата бутона на дисплея са заместени с дата и час

10. има опция срещу натрапници. (телефона не звъни защото моментално вдига и след 5 сек. затваря)

11. махната е блокировката в самолет

12. достъпно инженерно меню (задържате #)

13. изцяло обновен графичен интерфeйс

1.gif

Ето и за паметта:

>

3.gif

2.gif

С телефона може да се прави почти всичко ;) ;)

• 2 months later...

@Lil`Slim взимай си Х100. За парите си е най-добрия телефон. Аз съм с него малко повече от 6 месеца. Държи се идеално. Батерията кара 6-7 дни. Цветовете са супер - 65000. Полифониката е 40 битова. А и тези 9Mb памет са просто перфектни. ;)

P.S. Лично аз никога не бих си купил Sagem. Никак не ми харесва тази марка, а пък и като им гледам дисплеите уш са 65000 цвята, а не могат да стъпят и на малкия пръст на моя. :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...