azsum Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 изобщо не са малко, просто са лошо разпределени. според мен телефона наистина си заслужава, и аз се чудех между него и м55 избора беше труден но аз взех м55 заради повехето му памет за йава <{POST_SNAPBACK}> Като стана въпрос за М55,да споделя малко личен опит с тоя телефон.Имам такъв от половин година и досега два пъти ми се изтрива целия указател.Звучи глупаво,обаче вторият път беше днес.Снощи си включвам телефона и след 2 часа виждам че не му светят страничните лампички.Изкл-чих го и го включих и се оправи.След тва говорих два пъти и на сутринта влизам в указателя,обаче-Курец,няма никой.Ся знайте ли кво ми е на душата... <{POST_SNAPBACK}> offtopic: Като стана дума за М55 искам да кажа, че си е прекрасен телефон за малко пари. Не му липсва нищо, паметта от 1,8 може да се вдигне до 3,5 4,2 Мб стига да имаш подходящия кабел. Софтуерен ъпгрейд за Siemens M55 супер мощен и ефективен телефон. Софтуерния ъпгрейд дава следните възможности: 1. софтуера е версия 11 2. памета на телефона се увеличава на 3,5MB 3. премахната блокировка Low Battery на камерата (прави снимки и ако батерията е под 30%) 4. на дисплея показва температурата на околната среда 5. възможност за запис на телефоните разговори с диктофона на телефона 6. на дисплея показва графично мощността и честотата на околните 6 клетки и цифрово в db клетката с която работи 7. на дисплея освен графично, показва и дигитално състоянието на батерията в %. (с точност до 1 %) 8. увеличено е графичното меню с иконите 9. двата бутона на дисплея са заместени с дата и час 10. има опция срещу натрапници. (телефона не звъни защото моментално вдига и след 5 сек. затваря) 11. махната е блокировката в самолет 12. достъпно инженерно меню (задържате #) 13. изцяло обновен графичен интерфeйс Ето и за паметта: С телефона може да се прави почти всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Nqkoi moje li da kaje kyde da namerq Software za Samsung X100 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Nqkoi moje li da kaje kyde da namerq Software za Samsung X100 ? <{POST_SNAPBACK}> http://www.samsung.com/support/productsupp...MobilePhone.sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Mersi MNOGO CyberHill Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Sagema sum go vijdal i mn me kefi. Za tiq pari polu4ava6 mnooooo ne6ta. Kamerata naprimer-Samsunga nqma. A kolkoto do dizaina...Samsunga e po-qk, ma koi ti gleda 4erupkata-vajno e sudurjanieto <{POST_SNAPBACK}> ama ne se izlagaite-sagem!mnogoo qsno 4e samsunga e po-dobar!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 @Lil`Slim взимай си Х100. За парите си е най-добрия телефон. Аз съм с него малко повече от 6 месеца. Държи се идеално. Батерията кара 6-7 дни. Цветовете са супер - 65000. Полифониката е 40 битова. А и тези 9Mb памет са просто перфектни. P.S. Лично аз никога не бих си купил Sagem. Никак не ми харесва тази марка, а пък и като им гледам дисплеите уш са 65000 цвята, а не могат да стъпят и на малкия пръст на моя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.