cmdj7 Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Здравейте ! Предлагам Ви един стерео FM тунер на една от старите японски марки ,станала легендарна с ролковите си магнетофони и качествените касетни декове - AKAI ( разкошна марка - имам два дека от нея AKAI GX-65MkII и AKAI GX-75 ) . Тунера е модел AKAI AT-2650 ,аналогов ,солидно изработен и тежък ,с добра селективност и добър звук ,даващ удоволствие и от меката светлина на скалите на тъмно .... Тунера е ползван от мене доста време с интервенции изразени в подмяна на филтриращи кондензатори в захранващата част (профилактично ,а не поради дефект) и подмяна на изгорели скални лампи . Козметични забележки по панела и корпуса ( така го закупих преди години ). Отчупена антена от задният панел ( така бе закупен ,но не е проблем ....просто свързвате външна към изводите отзад ) . Тунерчето е великолепно за хора помнещи добрите стари "аналогови" времена и желаещи отново да почувстват живият звук на техниката от тези години . Цената е символична от 10.00 лева ( за скрап медта ,алуминият и желязото в него са на тази стойност ). Намира се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ ще достигне и до Вас с опция за преглед на пратката. Връзката към ел.мрежата е чрез кабел като на компютрите - ако нямате ще Ви дам и него за 4.00 лева ( оригинален от UK партида 17 инчови CRT монитори SONY CPD-E230 закупени от мене преди години - дебел и качествен ). Снимки на тунера вижте тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/akai-at-2650.531056.20437290 За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Вземам го, ще се разберем на ЛС... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Ако колегата случайно се откаже, аз ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 ПРОДАДЕН !!! Нека удоволствието ти е многократно по-голямо от цената ,която даде за него ........ ! Поздрави !!! Моля темата да бъде преместена в ПРИКЛЮЧЕНИ ! Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.