X-sert Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Значи не знам точно дали проблема ми е софтуерен или хардуерен така че ще ме извините ако не е тук мястото.Имам проблем с лаптопа ми Dell Vostro.В началото когато го взех нямаше никакви проблеми но преди месец започна да се появява заекване, прескачане на звукът.Не само звукът от плеърите а изобщо секи звук който компютърът издава.Като звуците на Windows и тези в интернет.Приблизетелно на всеки 20-30 секудни звукът прескача заеква за по 1-2 секунди.Първо си мислех че е драйвер проблем но след това открих че точно когато звукът прескача процентите на работа на процесора скачат на 100 процента за въпросните 1-2 секунди.Тоест проблема е че процесорът ми неочаквано стига 100% производителност(не знам дали така се казва) на секи 20-30 секунди.Къде ли не търсих за решение но не намерих.Ако и тук не го намеря ще се ходи по сервизи.Изполвзам Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 imal sam takav problem sled preinstalirane se opravi probvai s niakoia antivirusna moje da e virus na men ne mi se zanimavashe i napravo go preinstalirah samo che na XP sam go imal ne na 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matkauton Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 И аз съм го имал с XP проблема. Не намерих вируси тогава и повече не си играх - преинсталацията го реши проблема и при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Може и без преинсталация. Отвори си Task Manager и виж какво ти натоварва процесора. A пък ако си инсталирал "антивирусни" и те ти смучат ресурсите виж темата за антивирусните програми. Това насичане се дължи на някакъв процес който явно за момент изяжда всичките ресурси на лаптопа, открий го и го махни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Ами преинсталирах си Уиндоуса и проблема се реши.Благодаря ви много за помощта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.