Jump to content
BulForum.com

Заекване на звука

X-sert

Recommended Posts

Значи не знам точно дали проблема ми е софтуерен или хардуерен така че ще ме извините ако не е тук мястото.Имам проблем с лаптопа ми Dell Vostro.В началото когато го взех нямаше никакви проблеми но преди месец започна да се появява заекване, прескачане на звукът.Не само звукът от плеърите а изобщо секи звук който компютърът издава.Като звуците на Windows и тези в интернет.Приблизетелно на всеки 20-30 секудни звукът прескача заеква за по 1-2 секунди.Първо си мислех че е драйвер проблем но след това открих че точно когато звукът прескача процентите на работа на процесора скачат на 100 процента за въпросните 1-2 секунди.Тоест проблема е че процесорът ми неочаквано стига 100% производителност(не знам дали така се казва) на секи 20-30 секунди.Къде ли не търсих за решение но не намерих.Ако и тук не го намеря ще се ходи по сервизи.Изполвзам Windows 7.

Може и без преинсталация.

Отвори си Task Manager и виж какво ти натоварва процесора.

A пък ако си инсталирал "антивирусни" и те ти смучат ресурсите виж темата за антивирусните програми.

Това насичане се дължи на някакъв процес който явно за момент изяжда всичките ресурси на лаптопа, открий го и го махни.

Ами преинсталирах си Уиндоуса и проблема се реши.Благодаря ви много за помощта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...