Jump to content
BulForum.com

Бисери

DREBNIA

Recommended Posts

Predpolagam che povecheto koito rabotat imat kuriozni momenti. Neka da gi spodelim za da byde veselo.:)

Btw toq topic e prodektuvan tochno ot taka sluchka:

Edin klient idva v zalata i mi pokazva karta za dual-up na mtel za 20leva i me pita kyde moje da sedne. Az razbira se mu kazah che ne moje a toi pochna da mi se kara che na kartata pischelo Stamboliiski, i vsichko bilo narochno. Taka i nerazbrah koe e narochnoto no smqh zalq zalata :)

HAHA ,DREBNIA ,ne taka we :) traalo e da my kajesh da sedne na 15to pc(primerno) i da puxne kartata vuv flopito i da vleze v adres www.administratora.me.iurka.kato.za.svetovno.com :) i 4e ot tam she moje da si pozlva kartata :)

btw imam sau4enik ,koito si misleshe ,4e I-cards se mushkat v flopito :)))

Един приятел ми го е казвал това, което ще разкажа сега.Не мога да гарантирам за достоверност,защото не съм присъствал ли4но :)

Действието се развива на нашето "работно място" - училището.

Час по георгафия. Ненадейно 15 минути преди края на часа учителят казва всеки да извади по един лист на чина. В класа настава паника от предполагаемо писмено изпитване, но учителят взима листовете на учениците от първия чин, отправя се към вратата и с усмивка казва:"Ученици, на всеки се случва, дори и в неподходящи моменти.", след което излиза от стаята :D :lol: :D

Mr.Tinkertrain e tva me razbi :punk

I az shte kaja edna slucka kazana mi ot edin priqtel.

Maikamu (schetovoditelka) otiva da instalva nqkva programa(na CD) na nqkakyv kolega(okolo 60 god.) i shtom otvorila CD ROM-a toi se razvikal: Ei momiche kakvo pravish sas postavkata mi za kafe :)

1.

Навремето моята съквартирантка си купи за в къщи нов телевизор. Пуска го за пръв път, настройва и го гледа с баща си (който е електротехник от старата генерация). След 5 минути сменя канала с дистанционното и баща и я пита как телевизора сменя каналите от рзстояние. Тя му показва дистанционното и обяснява, че с него сменя каналите. Той възмутено и заявява, че от него до телевизора няма кабел и да не го будалка повече.

2.

Във ВЕЦ (ВодноЕлектрическа Централа!) "Пещера" влиза група ученици с 2 учителки и разглеждат всичко, което им е интересно. Накрая едната от учителките попита:

"Всичко за произвеждането на ток разбрахме, но да ви питам само - къде складирате ядрените отпадъци във ВЕЦ-а?"

3.

То като се сетих за ВЕЦ : Във ВЕЦ "Кричим" командироват един писател на времето да пише роман за енергетиците. Стоял човекът 15 дни при хората и всичко си записвал. На изпращането (след съответните ракии) запитал енергетика на ВЕЦ-а:

- А бе нали имаше два вида ток - прав и крив?

- Да така е - отговорил енергетика. - Какво не разбра?

- Ами кривия ток се нагажда по кабелите и минава лесно, ама правия ток как го прекарвате през тези криви кабели?

3.

Ако темата продължи имам още много много истински истории....

kakvo li ne ni predlaga jivota. Eto nqkoi slu4ki ot moq u4eni4eski jivot:

v angliiskiq: daskalkata pita moj priqtel Vasil:

- Vasil, did you hear?

- Yes, I'm here!-otgovarq toj

ili puk tazi po bulgarski:

-Nqma da citiram imena. Mitko za teb govorq!

I za final u4itelkata mi po istori pita edna madama:

- Qna zne6 li kak e umrql Hristo Botev?

- Ami ne .... az togava bqh bolna.

Избрани моменти от работното време на customer supporta на М-Тел

На кинескопа на телефона ми се вее едно писмо сякаш вятъра го духа.

Искам да си изкарам на екрана аналния (аналоговия) часовник

Защо тъй моя телефон ми взима пари?

Не мога да го вкарам.

Не може ли вие да ми го вкарате?

Ще ми кажете ли пунк кода?

От Самсунг на Алкател може ли да се хвърлят картинки.

Телефона го вкарах на английски.

Телефона на областния център да ми кажете (SMS).

Диспечерката дигна.

Може ли да ми викнете такси?

Обаждах се на тон-оператор.

Картата говори английски.

Искам да изтегля гласовата поща.

Мога ли да записвам жени?

Аз таковата се обадих на 1111 и вашата колежка ми говори на английски.

Искам да си махна секретарката.

Желая да ми бъде елиминирана гласовата поща.

Мога ли да хвърлям стрелички? (има впредвид CLIP)

Искам да заредя картата с Мтел.

Не мога да си наредя импулсите в картата.

Госпожо, държа го, вече два часа го стискам и не мога да го вкарам.

Искам да си setup-вам inbox-а, за да ползвам текстови съобщения, иска ми някакъв SMS център.

Искам някакъв код за крайни съобщения.

Пак съм аз, същия слушател, забравих да ви кажа, че имам 20ст. Искам да чукна на едни хора но не мога.

Бихте ли ми казали картата на тоя телефон, че жена ми го подари, замина за Гърция, а аз загубих номера.

Някой да ви е казал, че ви обичам

С какво мога да ви помогна? - Само да даваш мойто номер.

За какво имам толкова труден обхват?

Обаждам се да спра един абонат на един номер.

Аз пак съм с Nokia 6210 - пак не ми става.

Аз съм момчето с SMS-а.

Купил съм си карта за първоначално избиране.

Госпожо, моля Ви, кажете на приятеля ми коя дата сме днес, че аз пет пъти му казах, а сме в гората и той не вярва.

Искам да съобщя музикално съобщение на един приятел.

Тази вечер за пръв път си бъркам в менюто и не знам какво да ви кажа. Коя Motorola, господине? - Ами по-симпатичната.

Vox кокали

Имам камбанка на дисплея - поличка с краче.

Телефон с такса имате ли?

Да ми помогнете с 20лв., че утре ще ни спират тока.

Искаме да научим колко котура имаме? /колко пари/.

Ръчках в телефона и загубих обхвата.

Извинете, че ви прекъснахме музикалните моменти.

Знаете ли кой е бутона fдиез¦? - Ама моля ви се, аз съм учил в музикално училище.

А вида съм го оставил на електропоща.

Тука съблюдавам, че срока на годност на мойта карта е.....

За лого колко ме опъват?

Можете ли да ме свържете със Семейство и Приятели?

Обажда се ваучер ¦........

Искам да ми гътнете гласовата поща.

Искам да ме освободите от касовата поща.

Искам да видя сметката на мъжа си.

Абонат съм на Глонул и искам да мина към мтел на валчери....Номерът ми е 98хххххх и искам да си го запазя.

Господине, нищо не разбирам. Тука на екранчето ми пише на някакъв език, дето не мога да го чета, а Вие ми говорите на български.

Излезе ми картинката, извинявам се, иконката за свързване с кола.

Аз много добре си ги пиша, ама буквичките бързат. (T9)

Аз си го изпращам на български, а братовчед ми го получава на португалски!

На екрана ми излезе нещо и не ще де са махне - един четириъгълник и вътре има триъгълник с две черти, дет- са събират по средата. - Прилича ли Ви на писмо? - Баш шъ-й писмо, ша знаиш!

Какъв телефон имате? - Халкател.

Счупен ми е прозореца на Nokia-тa.

Tука един приятел се опитва да ми го вкара от 2 часа и неможе.(ваучера)

Искам да ми направите семейство и прияатели.

Имам проблем с пакета.

Удрям този номер и ми излиза някаква жена.(1113 оператор)

Тука една ми казва да изчакам.Да я чакам ли?

След като го вкарам,трябва ли да го натисна някъде да ми излезе?

Много го протрих,какво да правя?

Откачих си пощата,защото излизаше когато си иска.

Казаха ми да си направя настройки за съобщения,за събития които са се случили!(BG News)

Искам да си махна от камбанката чертъта.-Какъв ви е апарата?Моторола(не знае какав модел). -Добре,малка или голяма е тази Моторола?-Абе малко е голяма!

Как мога да се включа на свободен наем?(на карта с абонамент)

Защо катo ме търсят съм недостъпна?

На какъв език ви е менюто?-На американски!

Защо като изпращам съобщение на английски, ми се връща на немски?-А вие английски разбирате ли?-Не. А немски?-Не.

Можете ли да ми махнете ушната поща?

Искам да ми махнете гласовата уредба.

Какво значи като ми се появи една стрелка вляво, сочещанадясно?

Ало що ми бега тока?-Как така ви бега тока? Еми като излезна навън и ми бега тока!

Защо съм към Прима,а на телефона ми пише Мтел? Да не е развален нещо?

Ало, тука излиза една жена и ми взима пари от ваучъра.

Как да мушна ваучъра?

Кое е по-добре да избера; 24 часа или 1ден?

Въведох 5-цифрен код за защита на телефона, но не го помня. Какво да правя? - Ще ви се наложи да отидете в сервиз. Дали да не взема отново да се напия, може и да си спомня какво съм въвеждал!!!

Аз от тая фирма Прима хич не съм доволна. Така ако продължава, ще мина към Мобилтел!

Какъв модел Ви е Моторолата, разбрах, че е с капаче? - Ми fкостенурка¦ и викат!

. - ми тоз тилифон ми е отскоро и на дисплейъра пише на чужд език...

Кучето ми захапа телефона, може ли да му е станало нещо?

Ами ако си сваля батерията ще прекъсне ли разговора?

Тука пиши мобилен телефон GSM ама съкратено. ( M-TEL GSM BG)

На дисплея имам английски нули..... ?!

Здравейте, имам 8310 да ми кажете дали имам телетекст на телефона?

Ало, от Магура съм. Обаждам се от тоя номер, защото другия няма ток.

Искам да ми се деабонира гласовата пощта,

Ша искъм да въ питам нещо, бе МОТОРОЛ - неска гу купих и нему разбирам.

Колко струва Едноокия 3110?

eto malko biseri:

Няма да се събличам направо почвам. (учителка по литература)

Изплюй дъвката в кошчето,да не я изплюя аз!

Поради ремонт бръснем отзад (надпис на бръснарница)

Ето например Пешо,с едното ухо слуша , а с другото гледа през прозореца. (учителка)

Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там.(istori4ka)

tuk ima o6te mnogo Clickni tuk

БТв Копаранова сега е болна нещо(абе няква операция и правиха на окото)..

И тая година я няма иначе преди това ни беше класна 2 години..

Казвам ти по-тъпа от тая няма...

Обаче искаме да се върне, защото сега ни сложиха една нова..

При нея можеш да викаш да играете на карти в час..Тая нищо не ти вика..

Не че при Копаранова не го правехме това просто тя пак такава се караше и викаше...............имаше няква интрига пак...сега вече не е интересно...

Значи един път супер много се ядоса че никой не слуша....

Обърна се към нас(преди това пишеше на дъската) и каза аз няма да обяснявам за хора които не искат да слушат...Трясна тебешира в земята...Гледа ни много злобно около 1-2 минути и след това се наведе взе си тебешира и продължи......

Супер сме се смяли с нея..

Един път каза на един от нашия клас(Nick ot foruma) че много говорил и го пита как не му е неудобно...

Неговия отговор беше:

"Абе стола малко обива ама иначе съм добре...."

ААААААААААА

Днес Генчева(по БГ преподава който е в ОМГ сигурно я знае)

Та тя ме заплаше че ако продължавам да говоря ще ме хване за ухото....

Обаче аз не спрях и тя ме заплаши че можела да хваща и за други места освен за ушите....

след това поясни на класа че момчетата си имали едно слабо място...

Та за тва място ставало въпрос....

А жената е на около 55 години :wir :wir :wir

<оfftopic>

George_131, само да ти кажа, че така както бяхме в бившия клас (постоянен купон и бъзици), така сме и сега. Просто не знаеш кво е :lol:

</offtopic>

Dora Petrova :woot

1. Тя баба Дора е и при нас в частното МГ. Много обича да казва "О-о-о, виж сега, това че не си учил не ме засяга". Ето и една случка:

Нормално се провежда часа (разбирайте ние си говорим даскалката плямпа) и по едно време се усещаме че попрекаляваме и тая чума ни набара и вика:

- "Ела сега Х на даската!"

- "Ама г-жо аз за днеска неможех да се подготвя"

- "Аз исках да свалиш картата, ама щом не си учил ела да те препитам!"

После цял ден на Х му беше кисел сладоледа :)

2. За да стоплите следващата случка трябва да имате 1 на ум, че се развива в чатно у-ще

"Добре, сега само решете следващата задача." - Симеонов /математик/

"Ама г-не това как става" - Таня /пача/

"Е, сега вие не сте 'Стефан Караджа' че и това да пояснявам" - С

"А-а-а, не сме 'Стефан Караджа', ние сме частното." - аз :)

3. Преди да сложат климатици в даскало имахме едни печки с вентилатор който включвахме в края на стаята (последните чинове). Веднъж даскалицата по Английски отиде да изключва една такава печка. Когато захвана щепсела и започна да дърпа, някои се провикна "ПА" и даскалката подскочи стресната :)

Mnogo se smqx kogato edin klient doide s edno RW da mu zapisvam disk.

Popitax go kakvo shte jelae kakto si mu e reda, no i toi ne znael iskal da si izbira ot " neta :) ". Slojix go na PC-to s pisa4kata i mu kazax da si izbere neshto i da me vikne kato e gotov. Za celta mu napravix papka v koqto da svalq izbranoto. Sled po malko ot 5 min me vika i me kara da zapisvam. Bez da otvarqm papkata viqx 4e imashe edvam nqkolko Kb-ta v neq, a kato e otvorih edvam se sdurjax da ne mu se izmeq v liceto - vutre imashe shortcut-ti na 7 8 igri kato GTAVC, NFS5, Brood, Driver i dr. kopirani napravo ot desctopa v papkata (4udno kak li go e napravil).

V kraina smetka mu napravix nqkolko SFX arhiva s po stari4ki igri, Drupnax mu edna lekciq na tema "kakvo e papka, fail, ikona, arxiv i ima li po4va u nas" :)

Тя баба Дора е и при нас в частното МГ. Много обича да казва "О-о-о, виж сега, това че не си учил не ме засяга".

Или пък култовата й реплика: "Вятър та вее на бял кон" :punk :punk :punk

vutre imashe shortcut-ti na 7 8 igri kato GTAVC, NFS5, Brood, Driver i dr. kopirani napravo ot desctopa v papkata (4udno kak li go e napravil).

V kraina smetka mu napravix nqkolko SFX arhiva s po stari4ki igri, Drupnax mu edna lekciq na tema "kakvo e papka, fail, ikona, arxiv i ima li po4va u nas" :)

Преди има няма 5-6г. (може и по малко) когато за първи път отидох в 4К сефте се сблъсках с толкова много пишещи машини + телевизаори (= компютри) :) Преди бях виждал само 4 машини на едно в една квартална зала (). Както и да е :) С един приател си се заехме с мисията да си "вземем" всички игри и да го слагаме на домашните машини. Решихе на следващия ден да питам дали записват дискове, но на вратата се появи моя прител и каза "Записах ги", а на мен очите ми светнаха, обаче когато извади от джоба една дискетка аз се затъркалях по под от смях, а тоий гледаше като попарен :) Естествено беше качил папката Games от някои десктоп в 4К. И после и аз му

Drupnax edna lekciq na tema "kakvo e papka, fail, ikona, arxiv i ima li po4va u nas" :)

zna4i tova se slu4i v teta :

daskala po laboratoriq li ko be6e ve4e sam zabravil ( tam svarzvame razni usilvateli dvigateli kru6ki i takiva) ta daskala kazva x svali trasformatora i x zima transformatora vdiga go i tragva da go svalq na zemqta oba4e kabelite opavat i vika nemoje gospodine kabelite sa kasi :confused togava daskala se obra6ta i toi daje nemoje da se odarji i cqlata staq se zaliva sas smqx

o6te edna:na4i dvama moi priateli otivat na kafe na mikrona i nqkav 4ovek spira mnogo blizo do 4isto novoto pegout307.i moq priqtel y kazva na x(sopstvenika na pegout 307):666 toq dartak ti odraska kolata

x:koi le ,toq li,ma sigoren li si

y:da le vidqh kak q odraska i x stava otiva na masata na 4oveka i zapo4va da go buta po ramoto i da mu se kara:6to odraska kolata le,ale kaji,ko me gleda6 taka a,sq koi 6a pla6ta,ale???? i maoq priqtel y si omira ot smqh :lol: :woot :D

Последните два чина да излязат и утре да дойдат с родителите си на училиште!

(учителка)

Ученици, следвашия петък ще правите контролно, ама няма да ви кажа кога ще е!

Пешо не ръкомахай с глава!

Бележника тука! Няма да повтарям! Бележника тука!

Eto kolko genialni mogat da budat u4itelite,kogato iskat :punk :punk

eto o6te edna,offf kolko mnogo biseri imam samooooo male male

zna4i dvama moi priateli otivat v stola na pu da qdat i se narejdat za qdene i kat stigat do lelkata i ediniq moi priatel kazva na lel4eto:ei lelka ti meso v taq supa slaga6 li ili prebira6 za vka6ti a drugiq mi priatel kazva ne tq prebira za unucite :lol:

vlizat sa6tite dvama i o6te edin pi4 v bonjura i ediniq po4va da vika na drugiq :

66 ostavi le,nedei prebira 4e vsi4ki 6a ni hvanat zardi teb,ei tva oba4e 6te si go plati6,stiga si prebiral le i drugiq pi4 saotvetno i toi zapo4va :aaa mi nqma samo ti da prebira6 q,i as iskam da sviq ne6to i prodava6kite 6te si 4upat vratovete da gi sledqt :lol:

Offtopic

Koito ne e bil v MG-to toi ne znae za kakvo shou stava na vapros. Kak mi se iska da se vurnat tezi godini :cry ama tova niama da stane, taka 4e vsi4ki koito ste tam radvaite se na tova, koeto polu4avate.

Ako vzema da pisha koi kakvi biseri e rusil prez vsi4kite godini niama da mi stignat sigurno niakolko dena pisane, no samo shte spomena niakolko imena: Ivan Kochev, Kesov, Boja Stanevska i mnogo drugi i naistina nai-velikata Dora Petrova (neina e i misulta: spri se, ogledai se, ako minava vlak, premini i ti)

EDIT: e kak mojah da zabravia nai-velikiat na biseri: (ve4e) Docent Kiril Atanasov

Ako vzema da pisha koi kakvi biseri e rusil prez vsi4kite godini niama da mi stignat sigurno niakolko dena pisane, no samo shte spomena niakolko imena: Ivan Kochev, Kesov, Boja Stanevska i mnogo drugi i naistina nai-velikata Dora Petrova (neina e i misulta: spri se, ogledai se, ako minava vlak, premini i ti)

Мухахаха, най-великия образ на всички времена от историята на ОМГ си остава всепризнатия гений на кудоша, даскала по "военно обучение" (тогава имаше такъв предмет) - о.з. подполковник Пенчовски :D

Който е бил в МГ-то по това време няма начин да не се е заливал от смях почти ежедневно, особено по време на "официални мероприятия" (същия този образ рапортуваше на шефа Кирчо Атанасов и всеки път създаваше скечове, пред които дори вездесъщия Любо Нейков би се засрамил, мухахаха). Няма да ви разправям какво ставаше по ученическите бригади всеки ден и всяка вечер на т.нар. "вечерна проверка".

Е-е-ех кви времена бяха, мама му стара...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...