cmdj7 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Здравейте ! Ако на някой са му нужни нека пише на лични или е-майл livanov@abv.bg . Чисто нови са ,пълни комплекти ,дадени ми от ВИВАКОМ ,но непотребни за нуждите ми . Цената на брой нека да е 30.00 лева ,а ако се закупят и двата ще е 55.00 лева . Намират се в гр.Плевен ,но чрез ЕКОНТ ще достигнат и до Вас . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Здравейте ! Ако на някой са му нужни нека пише на лични или е-майл livanov@abv.bg . Чисто нови са ,пълни комплекти ,дадени ми от ВИВАКОМ ,но непотребни за нуждите ми . Цената на брой нека да е 30.00 лева ,а ако се закупят и двата ще е 55.00 лева . Намират се в гр.Плевен ,но чрез ЕКОНТ ще достигнат и до Вас . За какво могат да се ползват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Ако имаш нет от Vivacom действа като Wi-Fi рутер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Точно така е ,но аз отдавна ползвам друг и тези не ми трябват .....може би някой изпитва нужда от тях . Цената им от тази вечер е 28.00 25.00 лева за брой и 50.00(?) лева за двата заедно - под тази цена е безмислено да се продават и ще заминат за подаръци на приятели - За продукти с цена между 25 лева и 100 лева, минималното понижение на цената е 5 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.