Jump to content
BulForum.com

Athlon XP 3200 Barton 400Mhz ?!?

Recommended Posts

Shte zapochna s tova, che gore topic-a za nai-dobrata komputyrna firma v Plovdiv e mnogo dobyr i moje da prochetesh koi kyde se e oparil ot nekachestveno obslujvane, no iskam sega da zadam edin podoben, no ednovremenno razlichen vypros: koq spored vas e firmata v Plovdiv, koqto e nai-napred v tehnologiqta imam predvid ne se strahuva da vzima na sklad i da se opitva da prodava nai-novite neshta.

Moqt problem go vijdate dolu v signaturata, tova e konfiguratsiqta mi sled skoroshen upgrade, za koqto obache vse oshte ne moga da namerq CPU. Zvynql sym na dosta firmi i v Plovdiv i v Sofia i nikyde nqma Barton na 400Mhz na sklad! Chestno kazano sym izumen,tova daje ne e koi znae kolko 'nov' protsesor, ako nqkoi ima ideq ot kyde moga da go namerq ( po vyzmojnost v Plovdiv ) neka da kaje. Blagodarq predvaritelno

Вземи си 2500+ и с това дъно го пускаш на 200MHz шина и си работи безпроблемно!!!

и минаваш по тънката лайсна :)

b4ur2m - taka kato gledash na choveka konfiguraciqta dali mu e da minava po "tynkata laisna" :ph34r: predpolagam che e zakipril i onva zversko Samsung-4e ot Technomarket -> 21" TFT

DimDragon -> neznam kyde si svynql i kyde ne si - ima nqkolko firmi4ki koito predpolagam dosta dobre se spravqt s novite tehnologii - PIC computers , SBS , Reset Copmuters - no nai veroqtno si gi preslushal pyrvo tqh ;) - osven da ti kaja - prodyljavai da tyrsish drugo nevijdam kakvo moga da napravq za da pomogna - ako zaviseshe ot men shtqh da si go vzema ot vynka pri lqtuvaneto mi izvyn BG - predpolagam che ne hodish na more v 4ernomorec vse pak :P

Ami to izdynkata stana shto az tochno ot vynka ( US ) si bqh porychal i CPU-to i 1 GB Corsair 3200C2 RAM ama choveka zaangajiran i nqma da doide skoro, ta zatova tyrsq tuka sega. Inache tochno za tova stava duma che dosta pyti sym go imal toq problem da ne kazvam che predi godini sym chakal nqkolko mesetsa SB Live Player da mi dokarat 'ot Sofia' !

BODY -> i v SBS i Reset zvynqh ama nqma, sega sha vida i v PIC ( te gledam do nas pravqt nov ofis ama e oshte pust ) inache za monitor-a pozna chastichno :-)imam Samsung 757NF i po printsip ne sym privyrjenik na TFT-ta, vse oshte samo top modelite imat dobyr reshresh i contrast ostanalite i da mi gi davat ne gi smenqm s moq. Thx for reply.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...