wlado Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 На дъното имам чипсет ати 785 със вградена карта ати ХД4200. Инсталирал съм драйверите на Ати - това, което ме дразни е, че монитора ми стана екран номер 2 а ЛЦД ТВ-то - номер 1. (със сузе 11.3 съм) Как мога да ги променя? до сега не съм имал АМД карта и не съм се сблъсквал с този проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 ot control centara ne stava li da gi switch-nesh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 А, няма ли да стане като изключи драйверите, да им смени местата от кофиг файла и след това пак да зареи райверите? Тогава би трябвало да си работи добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 От самото меню на АТИ не става... Ще помисля нещо... иначе при въвеждане на командата в терминал ми дава ХЕЛП. Изписани са възможните команди ама не съм много наясно с изписването и опциите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.