Magelan Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Здравейте.Имам проблем със зареждането на батерията на лаптоп COMPAQ PRESARIO CQ60-420US.Проблемът се появи скоро.Значи вкючвам го да се зарежда,когато достигне 40-50 процента и спира.Изписва че е включено зарядното,но не зарежда.Трябва да се изтощи батерията до край за да започне да я зарежда.Взех друга батерия да пробвам.Зареди я веднъж до край,след което същата работа(на изключен лаптоп).Сега на второто зареждане пуснах лаптопа,беше на 40 процента,зареди се до 52-53 и спря да зарежда.Някой ако има опит да сподели какво да направя,защото още е гаранционен , но не ми се иска да го нося по всички "компетентни" сервизи.Благодаря на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Windows 7 ли има качен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 ima edna funkcia Battery Care potarsi ia i ia izkliuchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magelan Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 Windows 7 ли има качен? С виста е.Днес преди да изляза пак го направи.В момента който го пуснах зареди до към 45 и спря.Но после го спрях и оставих зарядното.Сега като се прибирам виждам че батерията е заредена до край,какво става незнам.Преди щом е на зарядно си зареждаше,независимо пуснат ли е или не,поблема ми се появи от 3-4 дена.Колега би ли ми обеснил за тази опция каде да я видя,защото се порових и не я открих.Благодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.