Godfather Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 18 hours ago, RaptoR said: Да - и тоя лаф "жената погледна телевизора и каза ОК" простооооо. Тряя да пуснеме на канадския мисир на 8к телевизора Булсат да видиш как ще изригне... Мене на 15 годишно Сони ми маже като все едно си на 6 ракии, сега малко пооправиха трасето, ама то фирмата фалира, война за приемници - просто НЯМА... С тоя сателит се загробиха и загинаха. Гледам Мисира ме е включил в тема, където рядко влизам, та да попитам - тва тия същите ли са дето Илон Мъск им изведе сателит преди няколко години? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Същите са. Май преди около две години им го качи. Ама тези с тоя сателит са друга фирма вече. Неосат се казва. Даже се бях записал за тестер. Обадиха се да ме включат, но нещо не ми се занимаваше тогава и ги отсвирих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 О, чудо на чудесата. Още 2 канала са пуснати с 1080p. Така както са тръгнали, като нищо да сменят всички 720p канали на 1080p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Аз общо четири ги изкарах. 1080 хубаво, обаче 25p и след транскодирането движението вече не е толкова плавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 След още 5-6 години буля може да имат някакво читаво иптв, разбира се ще са изостанали от другите с няколко години, но това не е проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 11 hours ago, plameni said: Аз общо четири ги изкарах. 1080 хубаво, обаче 25p и след транскодирането движението вече не е толкова плавно. Кой е 4-тия? 9 hours ago, Danzki said: След още 5-6 години буля може да имат някакво читаво иптв, разбира се ще са изостанали от другите с няколко години, но това не е проблем. Ами зависи как ще се развият след разцепването. Дет се вика имат некви напъни, след като решиха да вкарат андроид приемници и да правят таймшифт за 7 дена. Аз заявих еди за тест. Онзи ден се обадиха и казаха, че до 1 седмица трябва да го доставят. Та ще видим какво са сътворили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Viasat History Viasat Explore BG Music Channel HomeMall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Да, БГ-то съм го пропуснал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Някой от кършака на 100мбт може ли да ми пусне спийд тест. От години ми беше на 100-105 при тестове, сега от 2 месеца по кое да е време дори през работно време, когато няма много ползващи или през нощта кове на 91-92 и не дига и милимунда отгоре?! От техническия някакъв малоумен с 3 реплики ми обяснява че било нормално, щото биле станали повече абонатите. Аз знам че не е гарантирана ама на 200 опита за 2 месеца да не дигне един път над 92, извинете.... ами да станат още повече абонатите та да ми дават 50 за платени 100?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Платени 100, но месечната такса не покрива и 10 . Вероятно има шейпър и затова скоростта ти е точно в този диапазон. Спокойно, скоро оранжевите ще изкупят всички и всичко ще си дойде на мястото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 (edited) Максимално използваемата винаги е била око 90% от обявената/наличната. Заради "служебния" трафик на протоколите. Това, че преди си получавал 100-105 значи, че са ти отпускали при тях към 110+. Явно някой, който си разбира от работата е настроил сървърите при тях както си трябва и вече ти пускат наистина 100. И като махне "плявата" виждаш реалната ти скорост. Ето на гигабитовия ми нет при тест получавам 920-930. Което е като близко до твоите резултати х10 Edited May 12, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Ясно мерси! да 92-93 е макса при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Дали има usb stick който да работи с булсата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Вероятно има. Ползвам интернет от тях на работата за лична употреба на бисквитка. Трябва устройството да е настроено да приема само по 4G иначе не се свързва. Ако се ползва телефон за модем пак трябва да е само на 4G. Роуминга трябва да е пуснат понеже Булсат работят заедно с МаксТелеком ( TiCom )за да си увеличат покритието което си е скромничко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Ще се местя другаде, писна ми да ги чакам години да си направят нормално приложение за андроид ТВ и да може да се връщат предавания.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 (edited) On 12/21/2021 at 3:37 PM, vebaev said: Ще се местя другаде, писна ми да ги чакам години да си направят нормално приложение за андроид ТВ и да може да се връщат предавания.... Този b-box не е ли точно това? Харесва ми, че може да се пусне безсрочно и обмислям да им стана клиент... мнения? Търся само телевизия имам пуснат А1 гигабит на адреса... но нещо не ме кефи тяхната A1 Explore TV при един приятел тествах и е супер бъгаво и бавно на LG 2019г модел. Когато сменяш приложенията youtube, ЕxploreTV бъгва и не иска да tе логне обратно. Трябва да спираш-пускаш ТВ Edited January 30, 2022 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 On 12/21/2021 at 3:37 PM, vebaev said: Ще се местя другаде, писна ми да ги чакам години да си направят нормално приложение за андроид ТВ и да може да се връщат предавания.... Те имат, ама искат да цоцат по 5лв месечно на телевизор за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Някой може ли да ми каже каква е скоростта на международния трафик за тази услуга? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Пак излагация. почти 36 часа точно по Великден нямахме интернет. Причина: "централен" проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Каква е причината да не бъдат сменени ? За 36 часа ще окабелят квартал, ако има желание и екипи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Трудно, в едно Асеновградско селце се намирам. Даже и мобилните оператори имат лош обхват. Пак е много учудващо че са прекарали оптика на времето........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 При налична оптика, да държиш абонатите толкова време без услуга е безумие. Няма ли конкуренция в района ? Наблюдавам, че по селата вече доста оператори предлагат оптика до дома. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 (edited) За съжаление няма друг оператор предлагащ интернет услуга. Както писах, и мобилните оператори са зле с обхвата там. Edited April 18, 2023 by pamporov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 (edited) Отново над 36 часа(и още не е пуснат) без интернет. И отново: "централен" проблем. Edited November 27, 2023 by pamporov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Конкурират се по даунтайм с dcc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts