Lucky Luciano Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Някой да няма нет... Или по-скоро, някой да има нет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Без прекъсване, що? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стамо Христов Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 (edited) Има ли някой, който е бил на Пауърнет и след като ги купиха Булсат да е доволен? ps: И всъщност доколко този форум е независим, че като го трейсна ми излиза Булсатско IP Edited October 14, 2016 by Стамо Христов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Абсолютно независим е и не знам къде го виждаш това айпи. Не знам също така обаче дали някой тук е останал на тия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Абсолютно независим е и не знам къде го виждаш това айпи. Не знам също така обаче дали някой тук е останал на тия. Защо да не е останал? Аз чувам добри отзиви напоследък (от нета). Иначе да, трасира се до булсат, но какво от това, всеки сайт трябва да е хостнат някъде. Преди доста години този форум започна като форум на Евроком (май единствения броадбанд доставчик за простосмъртните в Пловдив по това време), после стана независим, което се вижда и от всичките теми за различните доставчици, всеки си дава мнението за всички, без да е цензуриран по някакъв начин примерно да мълчи за проблеми с булсат или друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Създадоха го еврокомски служители навремето, които отдавна вече не са такива. И естествено целият контигент бяхме еврокомци, защото както каза - друго нямаше. Не е имало забрани за външни потребители, нито пък съдържанието е било някога тясно свързвано с Евроком. Колкото до трасирането - странно ми се види, но пък едно е сигурно - абсолютно нищо общо нямаме с Булсатком или техни сателити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 (edited) Има ли някой, който е бил на Пауърнет и след като ги купиха Булсат да е доволен? Ако мрежата е добре изградена,не виждам причина да не си доволен. Edited October 14, 2016 by Danzki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Ако е по LAN мрежата е зле. Ако е оптика - перфектна е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Powernet мисля,че бяха лан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 (edited) Някой с работещa иптв в момента? Тръгна,но сайта още го няма. General ErrorSQL ERROR [ mysql4 ]Too many connections [1040]An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists. Edited October 31, 2016 by Danzki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Профита са... Изобщо не знам как им работи системата, заклевам се! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 (edited) Сигурен съм,че и те не знаят,но за сметка на това се оправиха бързо . Edited October 31, 2016 by Danzki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Без да искат е било. Те са на проба-грешка за телевизията. Нетът им е добър, ама ТВ-то... От самото начало го дадоха на грешните хора и те доказаха, че са такива, но пък никой не им търси сметка, ми продължават да им плащат, все едно правят нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Пак са долу. Явно им е хоби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Някой, ако може да сподели, как е оптичният интернет на Булсатя. Интересни оферти имат за двойният пакет и се замислям, дали да не бия шута на Cooolbox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Ми добре е, интернет като интернет. Международният ъплоуд им е много силен, с това превъзхождат гаражните кабеларки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Да, и моите данни са такива, от поне 3-ма души. Ъплоуд към US от 90+ мегабита! Иначе в страницата за пакетите им пише за интернета "оптичен за 2 компютъра", обърнете внимание. Каквото и да значи това. Само за интернета го няма написано по този начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 То това си стои написано от години. На булсат не вярвайте на нищо по сайтовете , а дори и по актуалните им брошури. В действителност по едно време приемаха по 3 мак адреса на клиент (за същата цена) и аз се възползвах да свържа двата домашни компа директно към ПОН-а, имат си отделни ИР адреси само скоростите не съм засичал дали са поотделно или общо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 (edited) Някой, ако може да сподели, как е оптичният интернет на Булсатя. Интересни оферти имат за двойният пакет и се замислям, дали да не бия шута на Cooolbox. Нетът е перфектен, на моменти се дъни телевизията, но като цяло е ок. Само да си знаеш, че каналите им не са 1080, а 720! Edited November 29, 2016 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kra4ol4e Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Въпрос към потребители с Фюжън бокс: Боксът към 2-рия порт на медиа конвертора ли се свързва или се закача към рутера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Днес дойдоха на оглед от Булсатком. Бях ги помолил в офиса, защото казаха, че нямат оптика на моя адрес. Момчетата казаха, че ще могат да пуснат оптичен интернет. Предложиха ми да пуснат тестово и телевизия за 15-тина минути да съм преценил тяхната iptv. Имали добри предложения и качеството било добро. Аз има обясних, че съм съвсем леко критичен към качествена телевизия и наистина трябва да е на ниво, а специално за телевизията им не съм чувал най-добрите отзиви. Но не пречи да пробвам, да видим какво ще е впечатлението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Бягай далеч от тази пародия на иптв. Аз като непретенциозен зрител се чудя,как съм търпял мудните,забиващи и рестартиращи се фюжъни. Отделно,че хд каналите им са 720р. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Като изключим, че съпорта им по телефона редовно ми говорят глупости и заблуждават с невярна информация от интернета и фюжъна съм доволен. Цена/качество е ОК. С добър нет (там където ползвам фюжъна съм на друг доставчик) картината се изчиства много бързо. А смяната на каналите е светкавична. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Светкавична смяна на канали,не ми се вярва. Вярно,че не ги ползвам от няколко месеца,но да са напреднали толкова бързо се съмнявам. Пуснаха ли 1080п канали с читав битрейт ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Светкавична е на фюжъна. Битрейта не знам колко е. Там преимно се гледат анимации и картината е много чиста. Другите неща се стриймват по друг начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts