tedy Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Galin_plovdiv, поради что се срамиш да кажеш от кой град си , защото си натъртил в ника си с plovdiv. Ама айде, вероятно не знаеш, че по принцип форумът е пловдивски, та е простено . Ако изобщо го има При мен от вчера сутринта няма никой! Кой кат тебе, с 3 нета си сега, иначе тамън викаш щастливо че Булсат са Ок при тебе, и хоп, в другия момент ей така спокойно казваш, че 1-2 дена ги няма (за пореден път) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Отсреща суича им се дъни. Нещо забива. Май е за смяна или захранването му куца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Отсреща суича им се дъни. Нещо забива. Май е за смяна или захранването му куца. е толкова ли са зле ,че един суич не могат да сменят ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 е толкова ли са зле ,че един суич не могат да сменят ? Вероятно не знаят кои са техните . Или ако знаят, нямат хора (персонал, техници), които да се отзовават на всичките проблеми. Май вървят по пътя на EK. Специално за тях (Близу) скоро четох статия как потребители техни, направили неофициален форум, да се оплакват на воля от качестовото на нета и ТВ на Близу. Лъскави и сложни реклами навсякъде, супер бърз интернет, и т.н., а реално са пълна скръб. Закакво пръскат ценни пари на хората, за реклами без никакво покритие?! Същото май става и с тия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 (edited) Явно Blizoo се надяват на случаен "улов" на клиенти. Братовчедка ми така се е вързала за тяхнит глупости подписала 1година договор за кабелна 10лв и ся имат супер малко канали отделно мислят взимат комп и обмисля пусне и нет от тях да стане като пакет. Edited November 15, 2010 by OutSider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 е толкова ли са зле ,че един суич не могат да сменят ? Ами не знам. За 2 месеца, забива за втори път. Обаче тъпото е, че това е първия суич след оптиката, следователно и другите 2 остават без нет. Ама поне са само трима абонати още Не ми се катери, иначе ще ида да го ресетна, но при положение, че имам нет, няма защо да го правя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Явно се надяват на случаен "улов" на клиенти. Братовчедка ми така се е вързала за тяхнит глупости подписала 1година договор за кабелна 10лв и ся имат супер малко канали отделно мислят взимат комп и обмисля пусне и нет от тях да стане... аз съм пишел неграмотно булсат и кабелна ли имат ? аз ползвам с антена (15.80 лв стандартен + премиум) + ((16 - 3 за пакет )13лв за интернет 14мбпс) = 28.80лв кой е този пакет за 10лв ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 ... булсат и кабелна ли имат ? аз ползвам с антена (15.80 лв стандартен + премиум) + ((16 - 3 за пакет )13лв за интернет 14мбпс) = 28.80лв кой е този пакет за 10лв ? OutSider явно коментираше последното ми изречение по повод Близу. Грешката му е че не е направил цитат именно на него. Булсат естествено че имат само сателитна, поне в пловдив, а кабелен им е само нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Днес пак ми е спрян "безплатния". При мен в последно време нямаше особени проблеми, но пък и нещата си дойдоха към средностатистически доставчик, а май бях на най-високата тарифа. Т.е. максимума, който ще предоставят ще е около 4-5МБ Бг трафик и около 1-2 МБ чужд... Оттам нататък сигурно ще са по-ниски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 На някой да му излиза месидж от DNS на порт 10000, че MAC адресът не е познат на системата? Май е пореден опит за плащане или вече го резнаха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 На някой да му излиза месидж от DNS на порт 10000, че MAC адресът не е познат на системата? Май е пореден опит за плащане или вече го резнаха? От вчера е така, сигурно е за постоянно. Тамън на време съм си прекарал Ентри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Е, значи аз тамън на време им резнах кабелчето днес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 От вчера е така, сигурно е за постоянно. Тамън на време съм си прекарал Ентри... При мен Булсат още си го има, сега пиша от него даже. От 2-3 дена го бях изключил кабела, сега пробвах и има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Булсат имат ли изискване телевизията и нета да са на едно място?Примерно имам тв.на вилата а нета искам да си го пусна в нас(говоря за това: * пакет СТАНДАРТЕН + 14 Mbps Интернет 25.80 лв.)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Булсат имат ли изискване телевизията и нета да са на едно място?Примерно имам тв.на вилата а нета искам да си го пусна в нас(говоря за това: * пакет СТАНДАРТЕН + 14 Mbps Интернет 25.80 лв.)? предполагам ,че не. как ще те контролират къде ти е чинията , ти можеш да си я местиш всеки ден на различен адрес. предполагам, че ще искат да е просто на един човек на името, защото като плащам ме питат за егн , а не за адрес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 При мен Булсат още си го има, сега пиша от него даже. От 2-3 дена го бях изключил кабела, сега пробвах и има. На теб МАК-а имат ли ти го? Защото моя си го смених отдавна. И при тях съм г-н Никой. Друга вероятност е защото беше платил 1 месец, пък аз изобщо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 На теб МАК-а имат ли ти го? Защото моя си го смених отдавна. И при тях съм г-н Никой. Друга вероятност е защото беше платил 1 месец, пък аз изобщо... Е, ти как очакваш като си си сменил МАК-а да имаш нет ? . След като вече той не отговаря на тоя дето те имат. МАК-а ми го имат, да. И да, бях платил, но за Септември. Освен да спират определен брой месеци след последното плащане и мен да ме спрат след месец точно, примерно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Е, при мен и със стария MAC беше същото. Да са живи и здрави. Мисля, че след като им се разтовари клона, нета ще е ок при тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limp_Fen Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 http://arenabg.com зарежда ли ви я на вас? В Асеновград откакто минаха на DHCP и арената изчезна :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Имаше някъде коментирано по случая. Адресът е 0.arenabg.com. Така влизах до последно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 тя още ли е жива арената ? откакто се разви замундата, арената я бях забравил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 тя още ли е жива арената ? откакто се разви замундата, арената я бях забравил. Моля?Замунда се развила?Искаш може би да кажеш,че лапетиите там от ранен пубертет са стигнали до късно юношество може би Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limp_Fen Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Имаше някъде коментирано по случая. Адресът е 0.arenabg.com. Така влизах до последно. Oops! Google Chrome could not connect to 0.arenabg.com Мне, не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Мне, не става. Предполагам,че вече сме в списъка с български IP-та затова махнете нулата.При мен си се отваря нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limp_Fen Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 И без нулата не се отваря. При опит да се зареди нормалния адрес връща това: Please visit us under 0.arenabg.com. Явно в Асеновград нещата ще станат по-бавно. Не ми е болка за умиране де, ако искат и Замунда да филтрират. Иначе IP-тата са в списъка за български IP-та - да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts