SEPIKO Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 При мен що не излиза такава страноца?! Авантата свърши вече почват да засичат по МАК и да спират неплатилите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 мдаа , чак след като платих проимах интернет. иначе има страничка , която ми казва че не съм платил. явно авантата свърши на касата има опашка страничката казва да се обадиш на телефоните им,не че ти е спрян интернета поради неплащане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 при мен се опита да зареди някаква страница, но неуспешно (на порт 9000), така че не знам дори какво са се опитвали да ми кажат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 при мен се опита да зареди някаква страница, но неуспешно (на порт 9000), така че не знам дори какво са се опитвали да ми кажат. http://46.40.72.2:10000/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Добре, след като не съм я видял по принцип трябва ли да им звъня? Утре ще ги подпитам да видим колко пари ще ми искат. Така или иначе до другия месец трябва да съм се махнал. Edited October 21, 2010 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 не мен пък ми се отваряше това : http://46.40.72.2:9000/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 не мен пък ми се отваряше това : http://46.40.72.2:9000/ Хах,ако това ми беше излязло щях да ги прокълна доста защото съм си предплатил за доста месеци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 е аз не бях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEPIKO Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Това е скоростта ми днес след спирането на неплатилите маймунки На най-ниската тарифа съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Мхм, тая мрежа май нещо живна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Мхм, тая мрежа май нещо живна това на каква тарифа е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 това на каква тарифа е? На ниската. Не знам колко се води. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Изобщо не е поради неплащане, при мен дойде отново, а не съм плащал. Вероятно е пореден напън да сплашат повече абонати да се излъжат да идат да си платят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Вероятно е пореден напън да сплашат повече абонати да се излъжат да идат да си платят що бе? кво става тук ... я раздуй, че нещо не съм наясно. нали булсат купиха нетгруп и посредством тях предлагат нет в момента все пак не са на дереджето на dcc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Като за нулева тарифа съм екстра. Спират нета и ти си мислиш че ти е спрян поради неплащане и отиваш в офисите им. Там вече ти разбират мака и ти слагат под тарифа. Аз още съм FREE. Теди се излъга и им плати. Edited October 21, 2010 by mordeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 ..Спират нета и ти си мислиш че ти е спрян поради неплащане и отиваш в офисите им. Там вече ти разбират мака и ти слагат под тарифа. Аз още съм FREE. Теди се излъга и им плати. Именно. Макар че едва ли това е причината, на мен те ми казаха моя МАК, а аз не съм им го казвал. Вероятно просто за пореден път са Усрали нещо, и поредната вълна мислещи че са спрени от неплащане, са се излъгали . Вероятно и тоя месец ще е бонусен под някаква форма, а накрая на годината ше земат да искат за 3 месеца сумите . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ще вземат ако има кой да им даде,може и да има,но аз няма да им дам нищо. Ако трябва ще стоя и без интернет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Егати гадовете... 1 час си ъпдейтвам убунтуто с някакъв безплатен, заради тях, а пък те взели, че го пуснали. Хубаво, че влязох да видя Edited October 21, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) На един приятел сутринта нета му спрял, ако не се лъжа му е показвало някаква страница (горе я споменахте). Обажда се той и му казват, че не си е подписал договора. При отговор, че е бивш абонат на Нет Г и бла бла... "Няма нищо, вие трябва да си подпишете". Отговаря им, че на касата (когато си е платил) са му казали, че се води с безсрочен договор и онази му казва "Ами отидете до касата пак за да проверите най-добре". В края на разговора му казали, че след 10-15 мин може да му дойде нета. Никой не знае кой какво защо как колко... Жалко, че си бях платил до края на октомври. Добре, че вече не съм техен клиент! Edited October 21, 2010 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Абе и тука е сгъстена една мъгла около доста въпроси, почти колкото и около ДЦЦ . Дано други добри доставчици да се възползват от тия простотии на тия двата, и да оберат де що има абонати останали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahobrum Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Абе и тука е сгъстена една мъгла около доста въпроси, почти колкото и около ДЦЦ . Дано други добри доставчици да се възползват от тия простотии на тия двата, и да оберат де що има абонати останали. Пичове и ... дами Прочетох ви постовете от вчера и никаква мъгла не виждам. Явно са решили да разръчкат неплатилите да си платят а тия дето са неясни, нямат договор или не са описани коректно да се обадят ( едните цитират страница дето е на порт 9000 а други на порт 10000, за съжаление аз и 2-те не ги отварям и не мога да видя какво пише ) Явно авантата е свършила стига вече комунизъм да живее дивия капитализъм Предполагам че след като са почнали да го правят ще продължат докато се изясни и на тия дето им е мъгливо че безплатен обяд няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Пичове и ... дами Прочетох ви постовете от вчера и никаква мъгла не виждам. Явно са решили да разръчкат неплатилите да си платят а тия дето са неясни, нямат договор или не са описани коректно да се обадят ( едните цитират страница дето е на порт 9000 а други на порт 10000, за съжаление аз и 2-те не ги отварям и не мога да видя какво пише ) Явно авантата е свършила стига вече комунизъм да живее дивия капитализъм Предполагам че след като са почнали да го правят ще продължат докато се изясни и на тия дето им е мъгливо че безплатен обяд няма. според мен не става въпрос за аванти и неплатени сметки, а за хора които са решили да не дават повече пари и избират в момента към кой да се прехвърлят ... щото съдейки по постовете в тази тема, голяма част от абонатите на нетгруп не са доволни от качеството на предлаганата услуга(интернет) след като булсатком "поеха нещата" в свои ръце. или греша? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 безплатен обяд няма. Ама засега има,да си проверяват каквото си искат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 ... ..никаква мъгла не виждам. ...им е мъгливо че безплатен обяд няма. Еми аз както още имам нет от тях, и за тоя месец не е плащано, а по всичко личи, че до края на годината няма да изключват (знам за някои причини, които няма да споменавам тука), какво излезе? - 3 месеца безплатен нет (обяд де) За мъглата - явно не си ходил в офис на тая фирма и не си опитал да получиш малко по-конкретно инфо по някои въпроси от лелките там. Дори един офис да има, в който лелките не знаят отговорите на нормални въпроси, които интересуват доста клиенти, за мен това е мъгла. Ти не знам как би го нарекъл. Щото в един офис плащат няколко квартала, обикновено. Да не говорим за лъжите и тарикатските тактики да накарат клиентите да се излъжат да отидат да си платят, спирайки нета за известно време, а после пускайки го отново. Т.е. да разбираме ли че нямат пълно инфо за клиентите си (по КАКВА причина, ако сделката с Нетгруп е била законна и по правилата?! а? ), и с мръсни номера се опитват да разберат кои са, при това не всички ще се илъжат, ОТНОВО някои ще платят чинно, другите няма да се хванат на въдицата и ще карат на безплатен обяд месеци напред. Защо не си признаеш, че работиш за тях . според мен не става въпрос за аванти и неплатени сметки, а за хора които са решили да не дават повече пари и избират в момента към кой да се прехвърлят ... щото съдейки по постовете в тази тема, голяма част от абонатите на нетгруп не са доволни от качеството на предлаганата услуга(интернет) след като булсатком "поеха нещата" в свои ръце. или греша? Как ще грешиш..., първия месец след рокадата беше кошмарен. Досущ ДЦЦ втори номер. След това се пооправи като качество, останаха постоянните и необясними прекъсвания, които явно за позасилват напоследък Но мен повече ме подразни как лъжат в офиса или дават заблуждаващо инфо, техниците по телефона и те послъгват, а телефонистките любезно казват , че може и 3 дни да стоя без нет докато се сетят да пратят техници . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Пичове и ... дами Прочетох ви постовете от вчера и никаква мъгла не виждам. Явно са решили да разръчкат неплатилите да си платят а тия дето са неясни, нямат договор или не са описани коректно да се обадят ( едните цитират страница дето е на порт 9000 а други на порт 10000, за съжаление аз и 2-те не ги отварям и не мога да видя какво пише ) Явно авантата е свършила стига вече комунизъм да живее дивия капитализъм Предполагам че след като са почнали да го правят ще продължат докато се изясни и на тия дето им е мъгливо че безплатен обяд няма. Хем не си видял какво пише,хем ти е "явно,че авантата е свършила" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts