martatel Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 За кои сайтове става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 (edited) За кои сайтове става въпрос. Ами примерно http://hardwarebg.com/ Реално причината може и да не е в булсат но... Явно ДНС минава, и зацикля на Connecting to.... Edited October 12, 2010 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martatel Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Да, при мен не се отваря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martatel Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Вече се отваря. Явно проблема е оправен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 (edited) При мен се отваря сайта Днеска изкам да похваля булсата. Нямах нет пак но доста адекватно и доста бързо го оправиха де . Най -много ме накефи като звъннах на номерчето което съм направил на моя телефон на бързо набиране мадамата беше доста учудена как така нямам нет. И хвалбите не свършват до тук в момента свалям един торент от един руски тракер с размерите на 50 гига и скороста е някаде от порядака на 2-3 мб/с което е доста добре в сравнение с това което имах последните почти 2 месеца. Аре стига до тука с хвалбите, че ще взема да го урчасам нещо :woot Edited October 12, 2010 by ma6inata1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 (edited) Хаха, направил си си съпорта на булсат на бутон за бързо набиране, яко. И как го оправиха ако смея да попитам? Т.е. разбра ли се каква е причината. Защото миналия месец многобройни такива прекъсвания имаше, които явно се дължат на нескопосано настройвана техника или нещо от тоя сорт. Иначе смея да кажа, че не е прекъсвал при мен от около седмица. Интересното е, че уж пинг минг е Ок (всъщност вече рядко го тествам), ама нерядко хващам моменти че лагва онлайн гейминга, не знам на какво се дължи, но през *другия* ми доставчик не забелязвам такива проблеми. Там съм и с рутер че и безжично към машината за игра, а в момента булсата е ръгнат директно в машина. За сайта да, оправи се одеве, но като се замисля, докато имах само булсат, тоя сайт често се случваше да не ми се отваря последните 1-2 месеца, а и преди това. Което ме навява, че и тогава е било проблем на Булсат. Абе уж е наред връзката, ама явно не съвсем. Явно дори и пинга да се мери, не е съвсем показателно. Edited October 12, 2010 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 За без пари си е перфектен нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikikunc Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Възможно ли ще е да дадете телефоните на така наречения им съпорт на тези нещастници че ми писна да звъня на 5-те номера които имам и никой да не вдига. Ще съм много благодарен и ако ми препоръчате някой свестен доставчик за Кършияка, че нерви не ми останаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Възможно ли ще е да дадете телефоните на така наречения им съпорт на тези нещастници че ми писна да звъня на 5-те номера които имам и никой да не вдига. Ще съм много благодарен и ако ми препоръчате някой свестен доставчик за Кършияка, че нерви не ми останаха. N3, стига да имаш покритие, разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Телефони на сайта колкото искаш, но когато ти трябват няма никой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikikunc Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) Дааа тези телефони имах и аз предвид 2 мин. докато ми вдигне някаква кифла, прехвърля ме към някой компетентен по моя въпрос, 7 мин. чакам компетентния да вдигне и споменавам женската им рода, на 8-та минута затварям. Само днес се повтори 3 пъти това. Свтлина в тунела все пак има, N3 имат покритие при мен според картата на сайта им. Edited October 13, 2010 by mikikunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Дааа тези телефони имах и аз предвид 2 мин. докато ми вдигне някаква кифла, прехвърля ме към някой компетентен по моя въпрос, 7 мин. чакам компетентния да вдигне и споменавам женската им рода, на 8-та минута затварям. Само днес се повтори 3 пъти това. Свтлина в тунела все пак има, N3 имат покритие при мен според картата на сайта им. Да, тук си много прав - колкото пъти и да съм се обаждал, винаги разтакаването е минимум 7-8-10 минути, само за да проведем някой почти безсмислен разговор с някой "техник". И обикновено по 2 пъти ме прехвърлят. Един път 3 пъти, и един път 4 пъти . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) Как да съм недоволен??? Напълни ми се душата, аз преди съм съм плащал за 60$ на месец за ремоте контрол до сървъ с такива скорости. Сега с интернета за 20лв получавам същата услуга. Вярно, че не е постоянно де, ама в такива моменти ме карат да се разубеждавам, да сменям доставчика. Това си е международен 80Мбит ъплоуд. Средно като свалих торента бях качвал със 8мб/сек. И сега продължавам с подобни скорости, след като съм го свалил. Edited October 13, 2010 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Това е по-скоро изключение,аз в последните 3 седмици ъплоуд на 600кб не съм видял,като съм свалял и торенти с по 5000 пиъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 При мен е почти постоянно. Такива скорости от 10мб/сек, не, но над 4мб/сек през деня винаги. И вечерта са такива, каквито ви показах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) Нормално, още не са сложили лимити. Имат трафик - теглиш доволно, като им посвърши - слагат разни лимити, както в края на миналия месец, където ъплоуда стигна до около 300-400 с клизма... Edited October 15, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 екстра си е за 13 лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phused Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Поддръжката в Асеновград от месец насам (тоест от както стана "приватизирането от Булсатком) е под всякаква критика. А и качеството на интернета е много зле - не мисля, че загуби средно от 5-20% към gateway са нормални. В пиковите часове е трагичен, а в интерес на истината преди да се намесят булсатком си беше истински рай в сравнение с това в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Днес само при мен ли от 9 сутринта та до след 6 вечерта прекъсна нета от Булсат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 При мен (дано да не го урочасам) нета е без проблеми досега : Pinging www.l.google.com [74.125.43.99] with 32 bytes of data: Reply from 74.125.43.99: bytes=32 time=51ms TTL=54 --------------------------------------------- Reply from 74.125.43.99: bytes=32 time=53ms TTL=54 Reply from 74.125.43.99: bytes=32 time=52ms TTL=54 Reply from 74.125.43.99: bytes=32 time=51ms TTL=54 Ping statistics for 74.125.43.99: Packets: Sent = 40, Received = 40, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 51ms, Maximum = 54ms, Average = 52ms Скоростите не са кой знае какво, но като за 19 кинта в най натовареното време бива. Проблем с пинга обаче не съм имал никакъв както е видно от този към Gooogle tedy, не мога да ти кажа - току що пускам компа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 @tedy при мен нее прекъсвал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 @tedy при мен нее прекъсвал. Ми явно като прекъсва не винаги е глобално . Днес пак е имало няколко прекъсвания като гледам лога. Може би трябваше да питам дали някой е забелязал такива неща в Кичука.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Преди половин час изчезнаха всички, които знам на Булсат че са . Пускам пинг към гейта, минава, но нет йок. Нещо глобално са Усрали май, пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Преди половин час изчезнаха всички, които знам на Булсат че са . Пускам пинг към гейта, минава, но нет йок. Нещо глобално са Усрали май, пак. мдаа , чак след като платих проимах интернет. иначе има страничка , която ми казва че не съм платил. явно авантата свърши на касата има опашка Edited October 21, 2010 by Galin plovdiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 мдаа , чак след като платих проимах интернет. иначе има страничка , която ми казва че не съм платил. явно авантата свърши на касата има опашка При мен що не излиза такава страноца?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts